Un sorprenent Jàbac i Terrassa es col·loca segon a la clasificació

Dotzena jornada de la #lnj7 amb un balanç de 3 victòries locals, 2 empats i 4 triomfs a domicili. L’Espanyol es manté líder

JAVIER RUIZ
El Mollet va ser un dur rival per als pericos/ FOTO: CF MOLLET

No va ser fàcil el partit per al lider Espanyol a la seva visita al camp del Mollet (1-2), on a l’últim minut de la primera part es va avançar amb un gol de Gori però el Mollet als 3’ de la represa va igualar amb un gol obra de Eric. A partir d’aqui  l’Espanyol va avançar lineas i va poder marcar Enric amb tot un golàs, un xut que va entrar per tot l’escaire al minut 61; a partir d’aqui el Mollet ho va intentar però no va ser capaç de fer moure es el marcador. En definitiva, victoria treballada per l’Espanyol (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

D’altra banda, espectacular ratxa del Jàbac que va aconseguir la seva cuarta victòria consecutiva  que el col·loca segon a la clasificació, en un partit a on va haber de patir de valent; als 32’ Samper va fer l’únic gol del partit, un partit igualat on l’equip que va aprofitar millor les seves ocasions es va endur els tres punts, tot i que els últims 10’ els visitants van jugar amb home menys per l’expulsió de Victor amb vermella directa als 81’. El Sant Andreu ho va intentar però ja no es va moure mes el marcador (0-1)

Punxada del la Damm a la seva visita al camp del Llagostera i a on encara podia haver sigut pitxor (2-2). El marcador mostraba un 1-1 al final dels primers 45’; la segona part va ser igualada amb mes ocasions per part de la Damm que no va saber aprofitar i, quan ja es donava per bo el resultat, Casanovas avançaba al Llagostera en l’últim minut  del partit, saltava la sorpresa i encara amb el temps afegit Morell feia el definitiu 2-2

Poca història va tenir el Barça-Nàstic amb un clar i contundent 3-0 a on els locals no van donar cap opció i van dominar com i quan van voler al seu rival. Un gol de Jaume i dos de Raul Moro donaven la diferencia al marcador. Nova victoria del Mataró i aquesta vegada era el Palamos amb entrenador nou qui els visitaba; com ja es costum una bona defensa i una gran primera part van ser suficients perque els tres punts es quedesin a casa. Monjonell i Reda donaven al primer quart d’hora una diferència que va saber administrar perfectament i tot i que Ruben als 57’ va retallar distancies.

Finalment, espectacular el partit que es va poder veure entre el Badalona i el Girona (3-3), a on el marcador al minut 78’ era de 0-3. Un partit controlat i dominat fins aleshores per els gironins i ningú podia preveure el que pasaria als ultims 12’ del partit; Adrian feia el que semblava el gol del honor però que va donar força als locals per anar endavant,  i en dos minuts va arribar l’empat amb gol de Nahuel als 88 i Haitam als 89.

Continua la ratxa ascendent del Vilaseca a on cada vegada va creixent i s’afiança a la vuitena posició amb el seu golejador Oussama que no va faltar amb la seva cita amb el gol. Als 3’ posaven amb avantatge als locals, tot i que als 36’ empatava Victor per la Unificació Bellvitge. Shekermann als 68’ tornava a posar en avantatge als locals tot i que van tenir ocasions per ampliar el marcador aquests ja no es va tornar a moure

Un dels equips més en forma és el Mercantil que porta un últim mes de competició inmaculat amb 4 victories consecutivesa, aquesta vegada amb la seva visita al camp del Gironès Sàbat i per un contundet 1-4. Tot i el marcador, el partit va ser més igualat del que diu, es va avançar els visitants ràpidament per 0-2, i Sanneh retallava distancies per els locals; a partir d’aqui es va viure un partit emocionant on els locals es van volcar per aconseguir l’empat, però ja a les acaballes amb dos gols més al 86’ i al 89’ donaven la puntilla als locals i aseguraven els tres punts al Mercantil on va destacar Aiman autor de dos gols.

Victòria del Cornella B a la se a visita al At. Segre. Desde el 29/9 no aconseguien els 3 punts, més que necesitats, en un partit igualat i que no es va decidir fins a la recta final amb un gol de Gerard als 85’, per deixar el definitiu 1-2