Un porter ‘made in USA’, a Igualada

El CF Igualada ha fet una incorporació des dels Estats Units però amb origen Lleida a la seva porteria. José Ángel Domingo Xam-mar, conegut futbolísticament per José Domingo, s’estrena a la Tercera Divisió

José Domingo, en acció a West Virginia, el seu segon destí a EE.UU. // FOTO: Golden Bear Athletics
José Domingo, en acció a West Virginia, el seu segon destí a EE.UU. // FOTO: Golden Bear Athletics

La nòmina de porters del CF Igualada ha registrat una nova incorporació als darrers dies. Diumenge passat, en el partit de Tercera Divisió 5A Igualada-Terrassa, Romans Carrillo va ser titular però també va comptar amb un nou suplent. José Domingo va esperar una oportunitat que no li va arribar en el seu primer partit convocat amb els de l’Anoia.

L’altre porter, Pau Bosch, està lesionat a l’esquena i a les convocatòries anteriors ha actuat com a suplent l’ex porter del Manresa Juvenil Bruno Moral. Ara, l’equip de Marc Cabestany ha donat d’alta la fitxa d’un meta català que s’ha forjat als darrers anys a universitats dels Estats Units.

Format al Lleida Esportiu –amb convocatòries a la selecció catalana sub’16-, José Domingo va iniciar la seva formació als Estats Units a la Madonna University. Al 2016 ja va jugar allà els seus primers partits. Posteriorment, al 2018 forma part dels Golden Bear Athletics, que és l’equip representatiu del West Virginia University Institute of Technology. També s’ha de dir que José Domingo ha lluït en aquest equip el braçal de capità, jugant amb el dorsal 31.

DELS CRUSADERS A LES COMES

El darrer equip als Estats Units han estat els Crusaders de la William Carey University, on ha lluït el dorsal 1 la darrera temporada. Ara, José Domingo torna a jugar al futbol català. Ho fa després de quatre anys d’aventura als USA. Ara, competirà amb Romans Carrillo i amb Pau Bosch –quan es recuperi- per la titularitat a la porteria del CF Igualada.

Amb una alçada d’1,95, aquest alt porter s’afegeix a una nòmina que entrenen aquesta temporada Marc Cabestany, amb l’ajuda de Santi Triguero. A més, l’equip igualadí va patir diumenge passat la seva primera derrota de la temporada, Va ser al camp de Les Comes contra el Terrassa (0-2). Fins llavors, els de la capital de l’Anoia havien aconseguit els nou punts en joc a les tres primeres jornades de Tercera Divisió.

AIXÍ JUGA JOSÉ DOMINGO