El Peralada està sent la sensació d’aquest inici de temporada a Tercera Divisió. Tres victòries en les tres primeres jornades de lliga, que el situen com a únic equip que ha estat capaç de sumar els 9 punts en joc disputats fins al moment

POR: FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

L'equipo gironí està sent la sensació / FOTO web Peralada
L’equipo gironí està sent la sensació / FOTO web Peralada

El partit d’aquesta jornada, a més, va ser especial, ja que van superar al Figueres en què era el primer derbi de la història dels dos conjunts a Tercera Divisió. Un solitari gol de Feixas (m.47) decantava la balança,en un partit on el Figueres ha acabat molest amb l’actuació arbitral. Per contra, el Prat és una de les decepcions del moment. Ressent descendit de Segona B, només porta un sol punt en aquest inici de campionat.

El Figueres tampoc ha arrencat gens bé la temporada. Encara no ha sumat cap punt fins al moment, igual que el Palamós, que ha perdut contra el Gavà (2-0) i el Castelldefels, que ha encaixat una de les golejades de la jornada al camp de l’Europa (4-0).

Una maneta li hi ha endossat el Cerdanyola al Martinenc, en un partit per oblidar dels del Guinardó. A La Bòbila han gaudit del seu equip, i de Quim Solano, autor d’un doblet, que ha anat acompanyat dels gols de Cortés, Fernández i Infante.

Si Peralada ocupa la primera plaça en solitari, fins a quatre conjunts es barallen per a la segona. Al costat de l’Europa es troba el Rubí, que ha cedit els primers punts després de no passar de l’empat davant del Masnou (1-1). El Rubí aconseguia l’empat a falta d’un quart pel final. Amb els mateixos set punts està el Santfeliuenc, que guanyava per 4-2 Peralta ha estat l’artífex de la remuntada a Les Grasses. Perdien al quart d’hora per 0-1 i gràcies al seu hat-trick i al gol de Cano acabaven sumant tres punts que els manté a la zona alta. En la mateixa situació es troba la Pobla després de guanyar al Sabadell B –primer duel entre els filials del Nàstic i Sabadell- per 2-1 i oferint bones sensacions.

Victòria davant el Sabadell B / FOTO: ELTRAVESSER

La Montañesa retrobava la victòria hi ho feia davant d’un Terrassa que es troba a la zona baixa amb només un punt. Quatre golejadors diferents i dos gols a cada part, per a sumar els seus ja sis punts de nou possibles.

Un altre equip que arriba a la xifra de sis punts és l’Ascó. Els ebrencs s’han avançat gràcies a Virgili a la mitja hora de partit però han vist com el Vilassar de Mar empatava al 20’ de la segona. Asier, al 76’ decantava la balança pels de Miguel Rubio. El Vilassar, es situa tretzè.

El Prat ha tornat a caure a casa i en aquesta ocasió ho ha fet davant del Vilafranca que després de la derrota inaugural s’ha posat les piles sumant dues victòries en els dos partits següents. El Prat, junt amb Manlleu i Terrassa tenen només un punt després de tres jornades i està sent una de les decepcions d’aquest inici de lliga.

DADA
El Figueres i el Terrassa són els dos únics conjunts que encara no han estrenat la seva particular classificació de gols a favor, mentre que el Castelldefels és l’equip amb més gols encaixats (8 en 3 jornades).