Un nou Sant Andreu que fa tremolar

La UE Sant Andreu per fi desperta i després la marxa de Manolo Márquez a la banqueta l’equip ha reaccionat

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Kevin Gissi ha fet un gol davant la UE Rubí/ FOTO: UE SANT ANDREU

Golejada de la UE Sant Andreu (6-0) que representa la victòria més àmplia del campionat de lliga de Tercera Divisió. Mirant altres aspectes de la jornada intersetmanal, el Sabadell B ha estat l’únic equip que ha guanyat fora de casa, gràcies a un gol al segon 20 de partit. Jornada amb 30 gols.

L’AE Prat manté el lideratge del grup però no passa de l’empat a 1 al camp del Vilafranca i d’aquesta manera, veuen com trenquen amb una ratxa de quatre victòries consecutives. Per contra, el Vilafranca, arriba als 15 punts, i suma en quatre dels darrers cinc partits disputats. El primer gol arribava pels visitants al primer minut de la segona part (Elhadji), però al minut 74, Bernat Puig establia l’empat.

El Gavà no falla i suma una nova victòria que els retorna a la segona posició, gràcies al gol al minut 48 (Cazorla) que els serveix per desfer-se del Granollers. El Granollers perd el segon partit consecutiu a domicili.

El Júpiter acaba caient al temps afegit. Visitava el camp del Palamós, que necessitava una reacció després de la dura derrota del cap de setmana. A la mitja part perdien 0-1 però una bona reacció al segon temps els dóna una victòria que els dóna un pèl de tranquil·litat.

Un dels partits de la jornada s’ha viscut a l’Ebre, entre Ascó i Europa. Abel Rita, als primers minuts de partit aconseguia obrir el marcador pels barcelonins, però a la segona part, i en ple control de l’Ascó, Virgili establia l’empat al marcador (68′), resultat que ja no es mouria tot i que els de Miguel Rubio ho intentarien, fent-se amos i senyors del partit. Repartiment de punts que, vist el partit segurament pot deixar més satisfet al CE Europa.

La UE Figueres li guanyava la partida al Terrassa. Al minut 20, el golejador Javi Revert feia l’1-0 però els egarencs situaven l’empat sobre la mitja hora gràcies a un bon gol de Miki des de fora de l’àrea. Un doblet de Casanova als cinc darrers minuts de la primera part deixava un marcador que ja no es mouria a la segona part. Tres punts per un Figueres que després de tres partits sense guanyar, se situa amb 16 punts.

Un gol del Sabadell B al segon 20 de partit, decidia el partit davant del CD Morell. Els de Joan Anton Pallarès no arrencaven de manera esperada i un matiner gol acabaria sent letal pels morellencs, que després de dues victòries seguides no podrien tornar a puntuar. Per contra, el Sabadell B, se situa amb 18 punts.

El Peralada cau clarament al camp del Cerdanyola (3-0). El partit no s’acabaria decidint fins als darrers 25 minuts. Un gol de Molins en un remat de cap situava l’1-0, i al minut 74 un penal i expulsió visitant, deixava el partit sentenciat. Marcava Blasco i al 84, es tancava el matx amb un gol de Juli des de fora de l’àrea.

Nou Barris ha viscut una nova victòria de la Montañesa. Al quart d’hora ja guanyava 2-0 gràcies als gols de Jandro i Escabrós. A la segona part, un gol per cada equip deixava el 3-1 final, i una Montañesa que entra al play-off. Per contra, el Manlleu, es queda amb els 16 punts que tenia abans del partit.

El partit polèmic de la jornada s’ha viscut entre Masnou i Santfeliuenc. Els d’Andrés Gonzàlez guanyaven 1-2 i semblava que tenien a prop una victòria important, però una jugada a la seva àrea, on hi ha hagut de tot, ha acabat amb un gol que segons l’àrbitre superava tota la línia de gol. González acabava expulsat per les protestes. Empat que li serveix de poc, vist com ha anat el partit pels de Sant Feliu.

La golejada de la jornada i del que portem de temporada l’ha protagonitzat el Sant Andreu, que aquest cop sí que ha demostrat ser l’equip que tothom espera, tot i que ho ha fet a costa d’un Rubí desdibuixat. La marxa de Manolo Marquez sembla haver estat una bocanada d’aire fresc a un equip que jaquesta vegada s’ha agradat. A la primera part s’han vist els gols de Gissi, Guerrero i Noguera, mentre que a la segona, la festa ha seguit, amb el doblet de Canalejo i el gol de Pluvins.