Un gol especial per a Sergi Caballero i el Vilassar

El golàs de falta directa de Sergi Caballero en el partit Vilassar-Castelldefels va donar tres punts d’or als locals i una alegria molt especial al seu autor

Els jugadors mariners van celebrar el gol de Sergi Caballero de falta directa // FOTO: UE Vilassar
Els jugadors mariners van celebrar el gol de Sergi Caballero de falta directa // FOTO: UE Vilassar

El xut amb la seva cama dreta de Sergi Caballero (UE Vilassar) va entrar amb total intenció en la porteria defensada per Uri Antonell. Res va poder fer el porter terrassenc de la UE Castelldefels excepte acompanyar la direcció d’un llançament net, sec i directe a la seva dreta per a alegria marinera.

El defensa mataroní va festejar en gran aquest gol, ja que es va traduir en tres punts i en una dedicatòria especial. “M’alegro molt per Sergi Caballero doncs fa dos dies va perdre el seu avi i li ha fet especial il·lusió”, va afirmar a La Xarxa el tècnic Alberto Aybar ‘Peque’. De fet, “mai havíem marcat un gol així de falta directa des que soc aquí com a entrenador”.

UN VILASSAR CRESCUT

Tres jornades han estat suficients perquè el conjunt maresmenc pugui observar el seu futur amb més tranquil·litat que el curs passat. Dos triomfs, per la mínima, i un empat a domicili -V. 1-0 Badalona, Girona B 1-1 V. i V-1-0 Castelldefels- li col·loquen en la 4a plaça igualat a punts (7) amb la UE Olot.

“Hem d’intentar fer-nos forts a casa, ser sòlids defensivament i competitius. Esperem continuar bé, continuar així i recuperar jugadors per a tenir plantilla competitiva”, va agregar l’entrenador d’un Vilassar que la setmana vinent es desplaçarà al Municipal de L’Escala.

Ara es tracta de mantenir-se en el bon camí, ja que “tot el que tenim ja ningú ens el pot llevar”. Nen recorda que “mai havíem començat així i el millor sempre és agafar punts, continuar la ratxa i intentar salvar-nos al més aviat possible”