Un centenar de raons per fer una bona temporada

Carlos Martínez té el repte de l’ascens amb l’Andorra, però també un altre molt estimulant a nivell individual. El davanter de Mataró ha marcat 86 gols a Segona B i està a 14 d’arribar als 100

JORDI MESTRES @jordimestres_
Carlos Martínez afronta la seva primera temporada completa amb l’Andorra // FOTO: FC Andorra

Carlos Martínez és el màxim golejador en actiu del grup 3 de Segona B. Durant vuit temporades ha jugat en cinc equips diferents – Gramenet, Olot, Villarreal B, Hércules i Andorra – i ha disputat 231 partits a la categoria. Als seus 34 anys és un dels clàssics del bronze, però també tota una garantia de cara al gol. I és que n’ha marcat 86 i aquesta temporada podria arribar a la centena. El registre necessari són catorze gols, una xifra que ja ha superat en tres de les seves temporades a la categoria. Ho aconseguirà vestint la tricolor?

Amb l’Andorra, el davanter de Mataró només ha marcat un gol en quatre partits. La temporada passada, de fet, va ser la més complicada de la seva trajectòria, ja que va estar marcada pels problemes físics. Tot i això va arribar a les set dianes en 20 partits, gairebé una cada dues jornades.

Golejador històric d’Olot i Villarreal B

El gol ha estat una de les grans qualitats de Carlos a Segona B. No en va, és el màxim golejador històric a la categoria de dos equips diferents. Ningú ha marcat més amb l’Olot (27 gols) i amb el Villarreal B (35 gols) a Segona B que ell. A més, Carlos ha estat l’únic jugador que vestint la samarreta de l’Hércules ha superat la desena de gols en una temporada des del 2014.

Moltes efemèrides individuals, però també alguna col·lectiva destacable com els dos play-off que va disputar amb Villarreal B i Hércules. Segurament, el davanter de Mataró buscarà l’únic que se li resisteix al bronze: un ascens. Aquesta fita i la d’arribar als 100 gols són els grans al·licients de Carlos per aquesta temporada.