Un altre cas de pèssima educació esportiva

Segur que no tindrà major recorregut però val la pena exposar la denúncia efectuada aquest cap de setmana pel tècnic del cadet del Jàbac i Terrassa, Jesús Barón. La falta de respecte, desgraciadament, és un mal comú

Totes les campanyes publicitàries per a buscar JOC NET són tan insuficients com necessàries // FOTO: FCF

Jesús Barón és un entrenador de futbol que intenta educar també als seus futbolistes en edat formativa. Aquest passat cap de setmana va acabar a graderia, ja que va ser expulsat pel col·legiat de torn del partit de cadets que tenia al seu equip, Jàbac i Terrassa, com a protagonista. El seu perfil de twitter exposava molt clar aquesta falta de respecte:

https://twitter.com/Jesusbt1/status/1312421234047684609?s=20

I ara l’àmplia una mica més sobre l’entrenador rival. “La veritat és que va ser tot una mica surrealista. Preferiria obviar esments al rival, ja que no m’agradaria deslligar la polèmica. El fet és que des del minut 0 va protestar airosament a l’àrbitre, sent mal educat amb els seus jugadors i el més greu i detonant de tot, faltant-li el respecte als meus amb frases del tipus “se la come”, “aprétale que no sabe”, escriu amb notable empipament.

Jesús admet que va ser expulsat però “l’única cosa que deia era que s’havia de guanyar com fora. Porto diversos anys desconnectat del futbol base i vivint privilegis del futbol semiprofessional i la veritat és que tampoc m’enorgulleixo de la meva actuació, res ho justifica, però en aquest moment vaig tenir un gran rampell fruit de la situació”.

I, per a engrandir una mica més la tristesa d’aquesta realitat, va arribar la cartolina vermella. “En ser expulsat em vaig anar a la graderia i no vaig tornar a parlar fins a la finalització del partit. D’altra banda, el personatge va continuar increpant a l’àrbitre fins que al final de partit es va anar fins i tot per ell. Tot molt i molt lamentable”, conclou