Última prova positiva de la CATUEFA

La Selecció Catalana Amateur ha guanyat el CE L’Hospitalet per 3 gols a 1. La Cat UEFA acaba la seva preparació per a la primera fase del Campionat d’Espanya

FCF
La CATUEFA guanya per 3-1 davant l'Hospi/ FOTO: ÀLEX GALLARDO
La CATUEFA guanya per 3-1 davant l’Hospi/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

La Selecció Catalana Amateur ha tornat a obtenir una victòria destacada. Ja va guanyar davant el Sabadell i el Cornellà i avui ho ha tornat a fer contra un altre equip de Segona Divisió B, el CE L’Hospitalet. La Cat UEFA ha fet una molt bona primera part. Els primers deu minuts han estat molt igualats, però a mesura que anava passant el temps, els jugadors han començat a agafar confiança i han anat imposant el seu domini. La defensa ha estat molt atenta en tot moment per tallar totes les pilotes perilloses, la línia del mig del camp sempre ha estat ben col·locada per tapar forats i els davanters han pressionat fins l’últim instant.

Els primers 45 minuts han estat de notable. L’única nota negativa que se li podria trobar, però, és la falta de xuts a porteria, ja que el primer entre els tres pals ha arribat al minut 37 de les botes d’Albert Alegre. El segon xut ha acabat amb el gol de Sergi Moreno. El jugador del FC Vilafranca ho ha provat des de fora l’àrea amb un xut creuat i ha trobat la seva recompensa (1-0). Tot i que eren les acaballes de la primera part, Alegre ha tingut una altra ocasió clara de gol quan, des de la banda esquerre, s’ha internat dins l’àrea, però ha volgut ajustar massa el seu xut i la pilota ha sortit fregant el segon pal.

Amb un equip totalment diferent –Toni Almendros ha canviat l’onze titular-, la Cat UEFA ha continuat pressionant i posant en dificultats al rival. En set minuts s’ha vist un preciós gol de Kuku. Buba Jalow ha estat qui ha fet una magnífica centrada al punt de penal, on estava Kuku amb el seu defensor. El jugador de la Catalana ha rematat quan estava gairebé al terra i el seu potent xut ha entrat per l’escaire. Imparable per al porter Andrés (2-0). El primer xut entre els tres pals de L’Hospitalet ha arribat al minut 62, quan Javi Pérez ha executat una falta gairebé a la frontal de l’àrea i Segovia ha tret una bona mà per enviar la pilota a córner. L’Hospitalet s’ha animat quan Boris, de cap en una falta servida per Javi Pérez des de la banda esquerre, ha marcat el gol que retallava distàncies (2-1).

A partir d’aquí, la Selecció Catalana ha perdut control al mig del camp i l’Hospi ha tingut més empenta per arribar a l’àrea rival. Tanmateix, això no s’ha traduït en ocasions de gol, ja que la Catalana ha treballat molt bé en bloc i ha impedit qualsevol acció perillosa. En una altra pilota aturada ha arribat l’últim gol de la nit. Diego Fernández ha llançat magistralment una falta lateral i ha tancat el marcador amb el 3-1 definitiu.

La Selecció Catalana UEFA ha deixat una molt bona imatge davant un equip de Segona Divisió B. I, amb aquesta victòria, encara amb més optimista la concentració de l’equip de cara al Campionat d’Espanya que es disputa la setmana vinent a Múrcia.
FITXA TÈCNICA

CATALUNYA, 3: Miguel Ángel Ramos, Carlos Albarran, Aitor Lario, Sergi Pérez, Albert Alegre, Alex Fernández, Cristian del Moral, Carlos Guzmán, Sergi Moreno, Alejandro Cano i Nils Puchades. També han jugat Javier González, Jose M. Segovia, Oriol Molins, Diego Fernández, Kuku, David Márquez, Oriol Escabrós, José Andrés Borges, Buba Jalow, Carles Güell i Adrián Gimeno.

CE L’HOSPITALET, 1: Andrés, Sierra, Eric Via, Medina, Bigas, Javi Pérez, Giaquinto, Cristian Gómez, Collado, Raúl Torres i Rubén Carreras. També han jugat Boris, Ruibal, Guillem Castell, David López, Aleix Coch i Miki.

Gols: Sergi Moreno (min. 43, 1-0); Kuku (min. 52, 2-0); Boris (min. 74, 2-1); Diego Fernández (min. 86, 3-1).

Àrbitres: Carlos Calderiña Pavon, Javier López Berges (assistent) i Xavier Alins Rodríguez (assistent).