UE Olot: líders de principi a fi

Ja se sap que el que val és el final de la història, però, ara com ara, la UE Olot, ha estat líder, de principi a fi, després de finalitzar la primera volta. En resum: 31 punts sobre 51 disputats

Així s'han mostrat les cinc primeres posicions de la 3RFEF5 en aquesta primera volta // FONT. DATTITUDE

Així s’han mostrat les cinc primeres posicions de la 3RFEF5 en aquesta primera volta // FONT. DATTITUDE

@ManuelSeguraM

Líders de principi a fi, des de la primera a la dissetena jornada, durant 8, i sempre en places de promoció d’ascens l’equip garrotxí dirigit per Albert Carbó. Impressionant! Només va cedir aquest lligar de privilegi en 6 ocasions: 3 (Girona B) i 3 (Peralada), respectivament.

El treball de la UEO cal destacar-lo amb lletres majúscules perquè no és fàcil en una Lliga on la igualtat domina en qualsevol partit. Bona prova és el mateix Olot perquè la seva primera victòria enfront del Castelldefels li va posar com a líder per a després no tornar al primer lloc fins a la dècima. A partir d’aquí només li va permetre una vegada (13a, Peralada) arrabassar-li la butaca.

UE OLOT: VA COMENÇAR PRIMER, VA ACABAR PRIMER

Del 3-1 contra els mariners a l’últim 0-1 a Vilassar, perquè el passat cap de setmana va descansar, han passat 17 jornades. En resumen: 9 triomfs, 4 empats i 3 derrotes i són màxims realitzadors del grup (31) pels dècims menys golejats (15).

Seguit pel Girona B, amb cinc segons llocs, 4 tercers i 2 quarts i Peralada, amb 8 segons, quatre tercers i 1 quart; tanca en la quarta plaça el Vilafranca amb 1 segon, 2 tercers, quatre quarts i 2 cinquens per només 2 cinquens (aquests dos últims consecutius) l’Hospi.

Curiós: l‘Olot va començar primer i va tancar primer; el Girona va començar segon i va tancar segon. A més, el Peralada es va estrenar onzè i ha acabat tercer mentre Vilafranca va començar setè i va acabar quart; finalment, l’Hospitalet va començar tretzè i conclou cinquè.

L'Olot d'Albert Carbó tanca com a líder de la Lliga aquest 2021 // FOTO: UEO
L’Olot d’Albert Carbó tanca com a líder de la Lliga aquest 2021 // FOTO: UEO

REMUNTADA DEL SANT ANDREU

Clar que no sols els de David Almazán han remuntat sinó que la UE Sant Andreu va aparèixer setè un llunyà 5 de setembre i figura sisè aquest final d’any. Els quadribarrats han estat en nou oportunitats en zona de play-off (cinc quarts i tres cinquens).

Com a curiositat: en la primera jornada Guineueta i Sants van lluir en la quarta i cinquena plaça, respectivament per a finalitzar al desembre com a cuer i catorzè. Un aplaudiment per al San Cristóbal amb 4 jornades entre els 5 escollits i el Manresa (un partit menys al costat dels xampanyers) de Costa, també amb 4.

Finalitzada la primera volta només Peralada i FE Grama es mantenen invictes a casa seva, el Manresa és el rei de l’empat (9) i Peralada al costat de Manresa i Vilafranca (9), són els menys golejats.

Un altre ‘rècord’ a destacar passa per no haver sabut guanyar encara en el seu estadi UE Figueres i FC Ascó després de 8 partits, I, finalment, atenció a la FE Grama perquè 8 partits lluny del seu Municipal no han estat suficients per a guanyar els tres punts en joc.