Txopi se suma a l’ascens del Prat

Un gol en pròpia porteria del jugador del Portugalete, Txopi, ha decidit la classificació del Prat per a la #2bg3 tres anys després. Tercer ascens per  als potablava que no han perdut cap dels seus sis partits de promoció

Prat, Cárdenas
El capità del Prat, David Cárdenas, ja llueix categoria/FOTO: AE Prat

Tres eliminatòries llarguíssimes, amb volta a domicili, i amb una plantilla molt tocada per les lesions no han estat inconvenient perquè la AE Prat torni a la Segona Divisió B tres anys després.

Tercer ascens per als potablava en la seva història que sempre es recordarà (i que valgui com a anècdota) pel gol en pròpia porta del local Txopi. El global de 3-2 fica als de Pedro Dólera en una #2bg3 ‘molt catalana’.

I no va poder començar pitjor el partit de tornada a La Florida amb 300 seguidors visitants en la graderia. Al quart d’hora va caure l’únic gol del Portugalete gràcies a una pilota que va guanyar Galder i va superar a Andrés. La reacció pratenca va ser immediata amb el davanter Pedro Bravo encara que es va notar la incomoditat de l’equip en una superfície d’herba natural al estadi biscaí.

prat, afició
Els aficionats potablava mai fallen/FOTO: @Mark_SplashFoto

Corregits els errors en el descans, el panorama va canviar en el segon període. Cert que la fortuna va ajudar, però també alguna vegada toca. Un llançament de falta indirecte (treballat) el va copejar amb pèssima fortuna Txopi (50′) per a desconsol local i seria definitiu perquè només l’emoció va aparèixer en un camp en el qual va guanyar qui millor va saber aprofitar cada moment. I aquest equip va ser el Prat.

A #2bg3 amb premi repartit

Aquest ascens significa moltes coses més: l’Igualada és nou equip de #3div5, La Jonquera ho farà en #1cat1, el Cassà estarà en #2cat i el Celrà en #3cat. Enhorabona a tots.

Dólera, Prat
Nou ascens per al Prat de Dólera/FOTO: @Mark_SplashFoto

El dubte de Dólera

Després de festejar un nou ascens amb aquestes paraules -“El mèrit és increïble, amb tres eliminatòries molt difícils. Vam creure des del minut zero, no vam saber llegir el partit al principi, però el seu gol ens ha anat molt bé ja que hem començat a ser nosaltres”-, el tècnic Pedro Dólera va deixar el seu futur en suspens.

A veure el que vol el club, serem el menor pressupost i a veure el que volen fer”, va afegir.