Turull: “El Mollerussa ha de fer el millor partit de l’any”

L’històric Mollerussa porta massa temps allunyat del seu sostre, d’aquell 1984 a Segona divisió i aquest és el repte d’un Josep María Turull que desitja a Ascó “fer el millor partit de l’any” i pujar a la 3a RFEF

Al fons de la imatge apareix el tècnic del Mollerussa, Josep María Turull, entre els dos jugadors // FOTO: Albert Fernández

Al fons de la imatge apareix el tècnic del Mollerussa, Josep María Turull, entre els dos jugadors // FOTO: Albert Fernández

“El Mollerussa ha de donar la millor versió”. Ho diu l’entrenador ilerdenc, Josep María Turull. Quarta temporada per a l’actual responsable de la banqueta ilerdenca amb ascens en la 2017-2018 a una Primera catalana de la qual va acabar campió de subgrup aquest passat 13 de juny. El 0-0 de l’anada preocupa el just.

“Hem de ser nosaltres, tenim que ser l’equip i l’idea que ens ha portar fins aquí. Ser capaços de donar la millor versió davant d’un gran rival”, comenta a Futbolcatalunya el tècnic.

LA MILLOR VERSIÓ DEL MOLLERUSSA

Aquest Mollerussa 2020-2021, que va tancar curs com a màxim golejador (46) dels quatre subgrups (Lloret 45) i amb 24 en contra (5 més que l’Ascó), ha estat letal. Arriba a aquest partit de tornada al Municipal tarragoní amb una ratxa de 6 triomfs i 1 empat i amb uns números que parlen de 4 triomfs, 2 empats i 3 derrotes lluny de casa.

Els lleidatans, que no podran comptar amb Roger Aleu per sanció, sí que mantindran als seus màxims realitzadors sobre el terreny; Marc Soldevila (10 gols en 16 partits) i Jofre Graells (6 en 17) seran l’amenaça més important per als locals.

La trajectòria del Mollerussa ha estat excepcional i ara busca el final feliç // Jordi Echevarria
La trajectòria del Mollerussa ha estat excepcional i ara busca el final feliç // Jordi Echevarria

Només en 4 ocasions dels 20 partits que han disputat aquest curs s’han quedat sense marcar. Enfront de l’At Sant Just (3-1), al Baix Llobregat, At. Lleida (1-0) i Borges Blanques (2-0). La quarta va ser aquest passat diumenge a casa en el primer partit de promoció.

EL DUBTE DE JOAN MARC

El gran dubte del Mollerussa està a la porteria després de la lesió del passat partit perquè Joan Marc Balagué va haver de deixar el camp en el minut 8 per un cop i ser substituït per Pau Bosch. “Ha fet part d’entrenament amb grup i part individual, ja veurem com arriba”, diu Turull.

La clau del partit passa per “tenir la tensió i la carga emocional que requereix el partit ja que el que tenim que fer es gestionar-la amb positiu, que això no sigui un impediment pel jugador, sino que ha de ser el plus que li donarà per fer el millor partit de l’any”