Truitada, menjar, beguda, inflables i… derbi!

Hi ha moltes raons per a no perdre’s un bon derbi entre Pobla Mafumet i Reus FC Reddis, però la directiva local ofereix moltes més

Aquest dissabte 24 hi ha derbi i moltes coses més al Municipal de La Pobla // FOTO: CF Pobla de Mafumet
Aquest dissabte 24 hi ha derbi i moltes coses més al Municipal de La Pobla // FOTO: CF Pobla de Mafumet

Ho van comentar aquest dimarts com a reclam per a un derbi sempre apassionant entre Pobla de Mafumet i Reus FC Reddis. Pròxim dissabte 24 (17 hores) al Municipal poblenc, hi haurà de tot abans, durant i després. Per a començar: “truitada popular, barra amb menjar i beguda, inflables, futbolí humà” i, afegeixen, “molt més”.

Caldrà estar atents a aquest afegit que sembla pot ser espectacular com a avantsala d’un derbi entre dos bons equips.

DERBI POBLA M.-REUS FC REDDIS

Dotzè (Pobla M.) enfront de sisè (Reus FC Reddis), tot sembla molt clar encara que es tracta d’un derbi i això és moltíssim. 31 punts, els visitants, per 26, els locals; 16/33 punts sumats pels primers a casa seva enfront d’11/33 lluny de Reus. Igualats amb 22 gols rebuts, una diferència de 6 separen als dos equips.

I, a les banquetes, duel entre Adolfo Baines, al capdavant del filial tarragoní, i Marc Carrasco, amb els roig-i-negres. Mentre el navarrès suma el seu tercer curs a La Pobla als seus 52 anys acabats de complir, el tarragoní s’estrena a la categoria als 38.

1-1, A LA PRIMERA VOLTA

Recordem que a la primera volta, en el partit disputat al Municipal de Reus, va haver-hi empat a un gol. Es va avançar l’equip de Carrasco, gràcies a Xavi Jaime (55′) i va igualar Arnau Sans (88′) per al de Baines.

L'afició roig i negra ha tornat a il·lusionar-se amb el nou projecte // FOTO: Reus FC Reddis
L’afició roig i negra ha tornat a il·lusionar-se amb el nou projecte // FOTO: Reus FC Reddis

La trobada va registrar un total d’11 targetes grogues d’amonestació, 8 per als locals i 3 per als visitants.

Finalment, quant a les trajectòries de tots dos conjunts qui més ha mostrat les seves possibilitats ha estat el Reus FC Reddis. Fins i tot la primera jornada la van tancar com a líders per a després col·locar-se, gairebé sempre, en zona de promoció d’ascens.

Per la seva banda, La Pobla Mafumet ha ofert una meitat de temporada pròxima als llocs d’honor encara que la formació també es paga i des de la jornada 12a no surt de la meitat de la classificació. Aquest cap de setmana, tots dos conjunts prometen un xoc intens.