Trio de cracks per a l’ascens de l’Hospi

Jesús Pozo, Adan Cabrera i Kilian Durán són els tres últims reforços del CE L’Hospitalet de cara a una segona volta definitiva per a un ascens que es va marcar com a màxim objectiu des d’inici de la temporada

Héctor Simón ja pot comptar amb tres nous reforços // FOTO. Òscar Milla

Héctor Simón ja pot comptar amb tres nous reforços // FOTO. Òscar Milla

Tres cares noves per a tres sortides d’aquest CE L’Hospitalet que continua mirant cap amunt amb l’objectiu d’un ascens que, avui dia, sembla molt complicat encara que, per descomptat, mai impossible. I el tècnic, Héctor Simón, no es podrà queixar, ja que els serveis tècnics del club i la directiva ha fet un nou esforç per a reforçar la plantilla.

Els riberencs, que estan setens a la classificació de la Lliga, segueixen només a 4 punts de la cinquena plaça (Peralada) i amb moltes possibilitats per a poder lluitar per la segona (9), tercera (7) i quarta (5).

L’HOSPI VOL MOLT MÉS

Aquestes has estat les paraules més destacades en la roda de premsa per part dels tres nous fitxatges del MERCAT per a l’Hospi al costat del president i al secretari tècnic.

SANTI BALLESTÉ (President): “Us donem la benvinguda, sou a la vostra casa. Ja porteu diversos dies aquí, ja coneixeu als companys. No us podem donar molts diners, però si us podem donar molt d’afecte”

ÁLEX HERMIDA (secretari tècnic): “Kilian ve amb molta experiència en categories superiors i ens pot aportar molt”. “Jesús és un central de molta envergadura i molta seguretat a pilota parada mentre que L’Adán té molta capacitat de finalització. Ens aporta un plus en l’àrea”.

JESÚS POZO: “Vinc a aportar bona sortida de pilota, sóc un central ràpid i a aportar les meves ganes i il·lusió que no he pogut demostrar anteriorment”.

ADÁN CABRERA: “No ha estat molt complicat decidir-me. L’Hospi és un club important per història i per tot el que significa portar la seva samarreta. Intentar sumar i ajudar a l’equip, tant per al que nosaltres volem, com el que necessita la ciutat, que és l’ascens”.

KILIAN DURÁN: He jugat en categories superiors, vinc a l’Hospi que mereix estar en millors categories i venim a buscar l’ascens”.