Tres punts d’or per a animar la Lliga

A excepció del pols entre Olot i L’Hospitalet, amb 4 punts de diferència, el margen de 3 que mantenen 7 equips de Tercera Federació mereix també tota l’atenció

Els mariners de Peque han sabut ficar-se a la zona de play off aquesta temporada // FOTO: UE Vilassar Mar
Els mariners de Peque han sabut ficar-se a la zona de play off aquesta temporada // FOTO: UE Vilassar Mar

Els 4 punts que separen a OlotL’Hospitalet, primer i segon de la Tercera Federació (Grup V) mereixen capítol a part, però els 3 que separen al quart del dècim, també.

Prat, Reus FC Reddis, Peralada, Badalona, Montañesa, Tona i L’Escala formen un grup interessant de 7 equips separats només per 3 punts d’or.

UNA LLIGA MOLT IGUALADA

A falta de 10 partits per al final de la Fase regular, ningú podria atrevir-se a pronosticar res i, per descomptat, tot pot passar. 30 punts en joc són massa per a buidar el futur; no obstant això, la igualtat que demostra aquesta Lliga aquesta temporada és aclaparadora.

Tot sembla indicar que qui ‘viu’ millor és el Vilassar de Peque situat en una còmoda tercera plaça amb dret a promoció de play-off.

Aquesta setmana s’han mantingut en aquest lloc de privilegi els habituals Olot i Hospi, els mariners i els potablava i han tornat els roig i negres.

Segur que les pròximes jornades aclariran una mica més aquesta curiosa classificació a la qual encara li queda pendent el partit Tona-Pobla Mafumet corresponent a la 23a Jornada.

PER BAIX, TAMBÉ 3

Aquesta igualtat entre els 7 equips destacats també es repeteix per la zona baixa. El Castelldefels de Miki Carrillo és l’actual cuer amb 22 punts; després, amb 1 més, i amb 3 de marge apareixen Vilafranca (23) i Rapitenca amb Girona B (26).

Però atenció perquè l”infern’ de Tercera tampoc està buidat perquè San Cristóbal suma 27 per 28, Mollerussa i Pobla Mafumet.

24a JORNADA

Per a aquest pròxim cap de setmana, 24a jornada de competició, hi ha partits estel·lars i molt directes. Tona-San Cristóbal, Girona B-FE Grama, L’Escala-Pobla M. Prat-L’Hospitalet, Vilassar-Montañesa i Reus FC Reddis-Badalona prometen xocs interessants. I, per descomptat, la visita del líder UE Olot a Mollerussa.