Tres minuts fatídics per a Roy (At. Lleida)

Roger Ezquer Cardona es va estrenar aquest passat dissabte en el subgrup 2B de Primera Catalana amb mala sort. Van ser tres minuts fatídics per a Roy (At. Lleida) perquè va ser expulsat

Roger Ezquer Cardona 'Roy' no oblidarà mai el seu debut com a jugador del At Lleida // FOTO: At. Lleida
Roger Ezquer Cardona ‘Roy’ no oblidarà mai el seu debut com a jugador del At. Lleida // FOTO: At. Lleida

No se li oblidarà mai la presentació com a futbolista de l’At. Lleida a Roger Ezquer Cardona perquè van ser tres minuts fatídics per a Roy. Va ser entrar en el minut 57 pel seu company Oriol Masbernat i veure la cartolina vermella només 180 segons després.

El col·legiat Paulí Teruel Soler va deixar clara la seva decisió en l’acta que van signar els delegats de l’equip local i del Mollerussa com a conjunt visitant.

Donar un cop a la cara amb la mà d’un adversari sense estar la pilota a distància de ser jugada amb ús de força excessiva, sense causar lesió” va ser la raó.

EUFEMIO, CONTENT DEL SEU AT LLEIDA

El resultat final d’1-0 favorable als locals en el camp va satisfer plenament al nou tècnic Eufemio García. “El treball ha donat el seu fruit i un dia o un altre havia de sortir. Hem demostrat el caràcter i les ganes i tant de bo sigui un punt i apart”

Segons l’actual entrenador de l’At Lleida, “els jugadors estaven en una dinàmica negativa i hem intentat canviar; els meus equips són així: treballar, lluitar, creure en el que estem fent cada setmana encara que es perdi”.

Un gol de Jordi Fabregat davant el Mollerussa es va traduir en el primer triomf dels locals de la mà de Eufemio // FOTO: At Lleida
Un gol de Jordi Fabregat davant el Mollerussa es va traduir en el primer triomf dels locals de la mà de Eufemio // FOTO: At Lleida

El triomf reeixit davant el Mollerussa “ens va costar aconseguir-lo després de diverses setmanes des que sóc aquí, però hem fet un canvi també. L’important és que tots sumin i, si falta un, que ho faci un altre, ho tinc molt clar”.

Eufemio García, que suma 4 partits a la banqueta ilerdenca1 triomf, 2 empats i 1 derrota– creu que “anem treballant cada setmana” amb la idea clara.

Aquesta idea passa -“ja els hi vaig dir als meus jugadors”, va comentar García-, que aquest cap de setmana comença la segona volta “i és com si tornés a començar la Lliga”.

L’Atletic Lleida jugarà aquest pròxim dissabte (18.30 h.) a El Xoperal enfront de l’Alcarràs, segon partit de la segona volta.