Tràmit de Copa per a l’Hospi al Calderón

El CE L’Hospitalet afrontarà aquest dijous “el premi” de la Copa del Rei davant l’actual campió de Lliga, un Atlético de Madrid que acomiadarà un gran 2014. Als de Kiko els quedarà encara enfrontar-se a l’Huracán

Kiko Ramírez, tècnic del CE L’Hospitalet /FOTO: ÀLEX GALLARDO

Nou episodi penós per a la Copa del Rei i nou suplici per a l’aficionat al futbol. El CE L’Hospitalet visitarà aquest dijous (20 hores) el Vicente Calderón amb el record del 0-3 de l’anada i amb la idea de viure una sensació inhabitual com és trepitjar un camp de primera. Res més. Ni per fer proves serveix ja que el partit important es jugarà diumenge que ve davant l’Huracán a Torrent.

Encara que el tècnic Kiko Ramírez parlés de “premi” després de l’anada, els riberencs arriben a la cita amb els jugadors de Simeone sabent que és un partit que no val absolutament per res. És més, en el record segueix molt present el 9-0 que el Barça va endossar un passat 22-12-2011 al Camp Nou. Això és el que s’intentarà evitar.

Segons la web del club riberenc, viatjarà tota la plantilla menys Nano mentre que ho faran, però no jugaran per estar lesionats, Lucas del Campo i David Haro.