Tots a punt per la final de la Copa Catalunya

La Sala de Plens del Districte de Gràcia ha acollit l’acte de presentació de la final de la Copa Catalunya, que la disputaran l’Europa i el Girona el proper 25 de març a les 21 hores al Nou Sardenya

Presentació de la final de la Copa Catalunya 2015 / FOTO: F.C.F.

Ja es coneixen tots els detalls relatius a la final de la Copa Catalunya, després que aquest dimarts s’hagi realitzat la presentació oficial de la mateixa. La taula presidencial de la Sala de Plens del Districte de Gràcia ha estat formada per la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, pel Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, pel president de la FCF, Andreu Subies, pel president del CE Europa, Guillaume de Bode, i pel president del Girona FC, Francesc Rebled.

Durant el parlament de benvinguda, Maite Fandos ha destacat que “és un honor que un club centenari com l’Europa i el Girona, un club de gran prestigi, hagin arribat a la final que se celebrarà a Gràcia”. “Estic segura que ambdues aficions gaudiran molt al Nou Sardenya”, ha conclòs Fandos.

Per la seva banda, Andreu Subies, president de la FCF,  ha recordat que “aquesta és la primera edició del nou format de la Copa Catalunya”. També ha destacat que gràcies al nou format “és la primera vegada que el 100% dels clubs campions de grup han participat a la Copa Catalunya”. En aquest sentit, Tibau ha emfatitzat que aquest nou format de competició és molt “adequat” i ha avançat que “en un temps no molt llunyà la Copa Catalunya serà una competició molt més important” ja que “és la nostra competició”.

Tot i que ja fa més d’una setmana que els socis de l’Europa i del Girona poden comprar entrades per la final de la Copa Catalunya a un preu reduït, avui han sortit a la venda les entrades pel públic general. Aquestes entrades tenen un cost de 15€ a Tribuna, i de 10€ en els seients generals. Els punts de venda de les entrades són les oficines i taquilles del Nou Sardenya i de Montilivi. Com a novetat, avui s’ha informat que els socis de l’Europa i el Girona podran seguir comprant les entrades amb el preu de promoció (10€ tribuna i 5€ general) fins el diumenge 22 de març.

El president de l’Europa confia en que tot i ser un club modest tenen una història important i afronten el partit amb “humilitat però en aquests moments hem de gaudir tots: els aficionats i els ciutadans de gràcia i els jugadors”. De Bode també ha afegit que el fet que “el Girona hagi acceptat jugar al Nou Sardenya l’honra”. Per la seva banda, el del Girona ha explicat que “jugar la final de la Copa Catalunya ens fa molta il·lusió i, encara més, fer-ho a casa de l’Europa”. Rebled ha acabat assegurant que la 26a final serà “una festa de l’esport català”.

Durant la presentació també s’ha donat a conèixer el conjunt arbitral que xiularà la final de la 26a Copa de Catalunya, que està format per l’àrbitre Sánchez Aparicio, pels assistents García Hernández i Altemir Vidal i pel quart àrbitre Congost Larrosa.

El partit, que serà transmès en directe per Esport 3, també realitzarà el minut de protesta que es fa a tots els partits de futbol i futbol sala organitzats per la FCF per tal de denunciar la persecució fiscal que està rebent el futbol modest per part del Govern Central.