“Tothom somia a estar a un club com el Nàstic”

Pedro Del Campo aspira a jugar el playoff d’ascens amb l’equip grana i no descarta una llarga experiencia a Tarragona. Després de set anys a Figueres i quatre a Olot, l’empordanès està davant de la oportunitat de la seva vida

Pedro Del Campo va aterrar aquest passat estiu a Tarragona i està brillant // FOTO: Nàstic

Pedro Del Campo va aterrar aquest passat estiu a Tarragona i està brillant // FOTO: Nàstic

@JordiMestres_

Pedro Del Campo (1991) ha deixat sempre bon record allà per on ha passat, lamenta el descens de la seva Unió Esportiva Figueres i s’alegra molt de l’ascens de l’Olot, amb qui va baixar la temporada passada. És una persona introvertida fora del camp, però a la que no li crema la pilota quan, amb el 8 a l’esquena, marca el ritme de tot un Nàstic de Tarragona. Aquesta setmana els grana afronten una final i el Nàstic vol oblidar Ibiza i tenir la redempció a Alcoi per tornar al playoff i per iniciar el retorn al futbol professional.

“Jugar amb 13.000 aficionats va ser màgic. Un es fa futbolista per viure això i al Nàstic ha estat possible”, explicava Pedro Del Campo a l’Instagram Live de FutbolCatalunya. L’equip grana va viure la festa del Sevilla Atlético, en gran part, pel gol del figuerenc al Carlos Belmonte. “El xut d’Albacete anava a l’escaire”, explicava amb un somriure.

“DESPRÉS DE SABADELL NOMÉS VALIA GUANYAR”

El Nàstic semblava tenir-ho tot perdut quan va caure a la Nova Creu Alta, però tres victòries consecutives han multiplicat les seves opcions: “Després de Sabadell vam parlar. Només ens valia guanyar”. Ara, els grana depenen d’ells mateixos i “a Alcoi hem de deixar-nos tot des del primer minut”.

Ho diu Pedro Del Campo, un futbolista que per sobre del tot és compromès: “M’intento involucrar al màxim allà on vaig. Figueres 7 anys, Olot 4 i ara al Nàstic”. Pel que fa als grana, “els mals moments ens han enfortit. Part de la remuntada i l’èxit actual és de superar aquells moments baixos”.

L'únic objectiu que es planteja el davanter grana és l'ascens a Segona // FOTO: Nàstic

L’únic objectiu que es planteja el davanter grana és l’ascens a Segona // FOTO: Nàstic

“Això t’ajuda a valorar el que tens i lluitar pel que mereixes”, afegia un Del Campo que considera que “la Primera RFEF és una categoria superior a la Segona B. El nivell és altíssim”  i al que no li disgusta la seu única, ja que “evita la loteria dels penals”.

“AGNÉ LIDERA A TRAVÉS DEL CONEIXEMENT”

Respecte l’entrenador, Raül Agné, molt discutit aquesta temporada, el nostre protagonista ho té clar: “Raül Agné té un coneixement del futbol espectacular. La seva forma de liderar és a través del coneixement, que és l’encertada. No dedica esforços a crear simpaties, totes les energies les centra en el Nàstic”.I del Nàstic com a club, a Del Campo li ha sorprès “la seva dimensió”, ja que hi ha moltes persones al darrere”.

De fet, “Tarragona és un lloc meravellós i ho estic comprovant” i “tothom somiar en jugar a un club com el Nàstic”.

“NO EM FARIA RES ESTAR MOLT TEMPS AL NÀSTIC”

Respecte el futur, “tinc contracte fins 2023 i no em faria res estar molt temps aquí. Estic encantadíssim”. Del Campo tancava el seu directe desitjant que la propera conversa sigui amb el Nàstic a Segona Divisió. Veurem si es compleix el seu vaticini. Per ganes, no serà.