“Tot va bé, de puta mare, l’Eldense continua líder”

Un gol polèmic des del punt de penal va ser la raó perquè el tècnic del CE Sabadell, Miki Lladó, mostrés públicament el seu gran disgust

L'entrenador del CE Sabadell, Miki Lladó, no es va mossegar la llengua en el Pepico Amat // FOTO: CES

L’entrenador del CE Sabadell, Miki Lladó, no es va mossegar la llengua en el Pepico Amat // FOTO: CES

Cinquè partit sense sumar el triomf per part del CE Sabadell i disgust tremend per part del seu tècnic, Miki Lladó. Una vegada finalitzat el xoc amb un 1-0 en el marcador al Pepico Amat van quedar molt clares les seves queixes.

Atenció perquè les paraules de Lladó deixen entreveure relacions problemàtiques (patrocinador de l’Eldense i de la RFEF) que podria costar-li un seriós disgust.

“L’ELDENSE CONTINUA LÍDER”

Miki va veure així la jugada del penal en el minut 65 per part de Cris Montes, “Hi ha una acció molt dubtosa, passen 30 segons de la jugada, una cosa surrealista, però l’àrbitre xiula penal, cosa que no s’entén. I després va arribar l’expulsió d’Alberto que va ser la ‘ginduilla’ del pastís… crec que ‘Finetwork’ és patrocinador de la RFEF també no? perquè aquí es nota. Tot va bé, tot de puta mare, l’Eldense continua líder i nosaltres en descens.

https://twitter.com/CD_Eldense/status/1627420676792385538?s=20

“ELS ARBITRATGES HAN DE CANVIAR”

L’argument del tècnic arlequinat va ser més lluny. “Cal competir en igualtat de condicions, l’àrbitre no ha de ser protagonista mai, ja que són elements conductors del joc per a canalitzar el que passa dins del partit. Decantar la balança per una acció molt dubtosa no té sentit, és una queixa, sí. Cal fer un pas al capdavant com a institució, els arbitratges han de canviar i canviaran aquesta setmana vinent el Logroñés”

Segons Lladó “la idea era concedir poc i ho hem aconseguit. Hem tingut situacions en els quals podríem haver generat una mica més”

https://twitter.com/CD_Eldense/status/1627412858106511360?s=20

La clau passa per seguir tots junts: : “Estem fent un camí que és difícil, però l’estem fent amb molta energia. Aquest equip necessitava competir els partits i ho està aconseguint. Hem de seguir remant i estar tots endollats per a fer la millor feina possible”.