Tot a punt per la segona volta a la Lliga Nacional de Juvenils

Aquest cap de setmana vinent comença la segona volta a la Lliga Nacional de Juvenils on els filials manen, les dues places d’ascens tenen molts candidats i el descens serà molt car

Jàbac i Terrassa juvenil
Derrota del Jàbac i Terrassa al Sagnier/ FOTO: AITOR VIVES

Amb el domini de tres dels quatre filials a la primera volta de la Lliga Nacional Juvenil, aquest cap de setmana comença una segona volta que promet grans emocions tant per a dalt com per a baix. Damm B, Cornellà B, Barcelona B i, encara que a 5 punts, l’Espanyol B obren el camí als grans aspirants com són Jàbac i Terrassa al costat de Sabadell.

L’última jornada de la primera volta, primera del 2016, va deixar 5 triomfs locals, 2 empats i 2 victòries a domicili. Interessant primer pols en el nou any, ja que van caure ratxes positives com la del Jàbac (6 jornades invicte), al Sagnier -el Prat surt de la zona vermella- o la del Badalona (9) davant l’equip blaugrana.

Per contra, són ja sis les jornades positives que acumula el Sabadell d’Ignasi Senabre, tres triomfs salvadors del Josep María Gené, que venia de 5 KO consecutius duríssims, 6 alegries més per la EF Mataró, després de perdre el passat 8 de novembre davant el Jàbac, i feliç estrena del tercer entrenador del Mollet, Dídac Vidal, a Cambrils.

Debut de Didac Vidal al Mollet i victòria/ FOTO: MOLLET
Debut de Didac Vidal al Mollet i victòria/ FOTO: MOLLET

D’altra banda, se li va acabar la ratxa a l’Europa de Fran Bea enfront dels verds de Gonzalo Riutort –porten encaixats la meitat dels seus gols (6) en les últimes 4 jornades-, i el Manresa de Nualart ha acabat amb la seva pèssima ratxa de 6 derrotes en superar a l’Espanyol aquest dimecres per 2-1 en el Municipal del Congost.

Clar que pitjor ho tenen Reus (2 punts sumats dels últims 15 disputats) i, per descomptat, el cuer EF Gironès Sàbat encara que ha esgarrapat 6 punts en els seus últims 5 partits de Lliga.

EXCEPCIONAL TEMPORADA

Això és el que s’espera en aquest segon i definitiu tram de la temporada. Només 6 punts separen a 7 equips a la zona de descens encara que amb els 51 que estan en joc ningú pot afirmar res ni per a baix ni per a dalt.

El temor als descensos que puguin caure de la Divisió d’Honor és una altra amenaça amb la qual hauran de jugar tots els participants en aquesta Lliga Nacional.