#2cat5: Torna la igualtat entre Artesa de Segre i Alcarràs

Derrota del líder. Els  de Pau Prior van perdre al camp del Solsona i torna l’empat a punts amb l’Alcarràs que va patir per guanyar el seu partit

JOSEP REGANY @Jregany
alcarras alpicat
Treballada victòria del Alcarràs davant l’Alpicat/FOTO: FC Alcarràs

Una setmana li ha durat a l’Artesa de Segre la diferència de 3 punts respecte a l’Alcarràs. Aquesta jornada visitava el sempre difícil camp del Solsona i no en va poder treure res en un camp ple de gom a gom. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Els del Solsonès es van avançar ben aviat al marcador, però els de la Noguera van reaccionar a la represa i quan faltaven 20 minuts van empatar el partit. Els de Prior jugaven el partit sabent el resultat de l’Alcarràs. En el tram final de partit va ser el Solsona qui va colpejar per darrera vegada i a falta de menys de 10 minuts, Pau Tripiana, feia embogir el municipal del Solsona al transformar el 2-1 definitiu.

Per la seva banda, l’Alcarràs va superar un Alpicat que venia llençat al partit amb una dinàmica espectacular. Els d’Espasa es van veure fins a dues vegades per darrere en el marcador, van poder igualar el primer gol, però abans del descans, els visitants transformaven l’1-2. Al segon temps, l’Alcarràs va sortir per feina i al cap de 5 minuts ja empatava el partit a 2 gols.Els locals van aprofitar la inèrcia i als 10 minuts de la segona meitat capgiraven el marcador amb el qual s’arribaria al final del partit. Torna la igualtat en la lluita pel campionat i es preveu un final de temporada apassionant.

Una salvació molt cara

Agramunt i Vallfogona de Balaguer van guanyar els seus partits. Els primers van superar per 2-1 un Torrefarrera que venia de 3 partits consecutius guanyant. El Vallfogona va guanyar per 3-1 l’Albi que perd força quan juga de visitant.

L’Alcoletge va sumar un punt davant del Linyola en igualar el gol inicial de Barry. Organyà  i Castellserà van empatar a 1 un partit molt disputat. Tots els equips comencen a sumar i molt pendents dels possibles descensos lleidatans del grup 2 de Primera Catalana.

El Balàfia va superar per 3-2 un Cervera totalment enfonsat. Els de la capital es situen tercers en la classificació. ElTérmens va superar per 3-0 el Palau d’Anglesola amb relativa comoditat. Finalment, el Juneda va vèncer a domicili 0-2 alGuissona.