Torna la Copa Catalunya a la Bòbila i al Nou Sardenya

La Copa Catalunya absoluta torna a escena gairebé tres mesos després amb la disputa de les semifinals. Europa-Sabadell i Gavà-Girona lluitaran per un lloc en la final i per un premi, en metàl·lic – 5.000 euros com a subcampió i 15.000 com a campió- que anirà fenomenal per a les tresoreries dels dos afortunats

El CE Europa vol ficar-se a la final de la Copa Catalunya absoluta / FOTO: FCF

Amb el bon sabor de boca que van deixar uns quarts de final molt intensos en els quatre camps on es van disputar, ara solament La Bòbila i el Nou Sardenya tindran aquesta gran oportunitat. En l’estadi escapolat han xifrat en 5 euros la general –menors de 15 anys gratis- mentre que el club blaugrana ha informat que “els socis hauran de pagar (5 €) per veure les semifinals de Copa Catalunya i 10€ públic general”.

Això es desprèn de les opinions dels uns i els altres abans de disputar una competició que els interessa moltíssim en tots els sentits. Els de Pedro Dólera vénen des de la primera ronda, que va arrencar a l’agost, i han hagut de superar a quatre rivals en el seu estadi.

Es van imposar a l’Espanyol B un passat 2 d’agost, gol de Rosillo, per després abonar-se a la màxima emoció dels penals contra Castelldefels (2-2) i Ascó (1-1). Clar que el record del passat 12 de novembre és inesborrable amb un 3-0 rotund enfront del Barcelona B. Els gols de Javi Sánchez, Poves i Ramon Rovira formen part de la història.

Davant estarà un Sabadell enfonsat en la segona divisió. Bastants problemes tenen els arlequinats amb la Lliga, però Àlex García no ‘tira’ la competició i desitja també una bona notícia des de la banqueta.

NOU GAVÀ, VELLES DEUTES

A la mateixa hora (20 h) li tocarà al nou Gavà de Juanma Pons enfront del poderós Girona. Amb la moral pels núvols després del seu primer triomf de lliga a Palamós, els blaugrana intentaran el miracle i, per descomptat, ingressar uns bons euros amb els quals pagar deutes.

Només Xavi Civil, Fran Orellana i Adri Gimeno es mantenen en una plantilla que va golejar al Terrassa (5-0) en primera ronda, va passar pels penals contra el CE L’Hospitalet (1-1), va derrotar al Prat (2-0) en vuitens, i es va classificar per a semifinals en quedar exempt a quarts.