Dades que sempre s’obliden en la promoció

Efectivament !!! desprès de quatre mesos torna el futbol a 3a divisió. Quina millor forma de fer-ho que amb la promoció d’ascens a 2a B

ALBERT MENDOZA @AlbertMendoza_1

Mendoza, Sant ANDREU, eUROPA
Mendoza va passar pel Nou Sardenya i el Narcís Sala // FOTO: A.M.

Els quatre equips del grup V de tercera divisió que intentaran pujar de categoria són, i per ordre de classificació quan va quedar aturat el campionat de lliga, el CE l’Hospitalet, FC Terrassa, CE Europa i UE Sant Andreu.

Els encreuaments com tots sabeu 1r (CE l’Hospitalet) contra el 4t (UE Sant Andreu) i 2n (FC Terrassa) contra el 3r (CE Europa).

Al no haver, en cas d’empat, ni pròrroga ni penals als 3r i 4t classificats només els hi serveix guanyar, això vol dir que ja surten a competir amb una important desavantatge pel que fa als dos primers classificats. Així que pita l’àrbitre l’inici del partit ja comencen perdent l’eliminatòria.
Després d’aquests mesos aturats veurem com estan els equips. Segur que no hi ha el mateix ritme de competició, farà calor a causa de l’època que estem, i d’altres condicionants…

El que mana en un partit és si la piloteta entra o no, per la qual faré un repàs als gols encaixats i marcats pels quatre equips.

Partit CE Hospitalet – UE Sant Andreu: en els últims 10 minuts de partit el CE l’Hospitalet ha encaixat 7 gols però en el seu favor també n’ha marcat 9 en la mateixa franja de minuts. El Sant Andreu n’ha marcat 8 i només encaixat 4.

CE L'Hospitalet
CE L’Hospitalet
UE Sant Andreu
UE Sant Andreu

FC Terrassa – CE Europa: el primer ha marcat 4 gols en els 5 primers minuts del partit i 4 gols ens els últims 5 minuts del partit. En canvi l’Europa del minut 36 al 45 (final primera part) i del 46 al 55 (inici segon temps) ha marcat 20 gols. En 20 minuts ha marcat quasi la tercera part dels gols que va fer en lliga (62).Amb tot aquest resum vull donar importància a la concentració en certs minuts del partit. Es vital !