Toni Doblas entrena en el Cornellà

El veterà porter andalús Toni Doblas treballa a les ordres de Jordi Roger en la UE Cornellà i podria ocupar la plaça que deixaria lliure el meta Iñigo per lesió. Les properes hores són definitives

Toni Doblas, veteranía per la UE Cornellà

Procedent de l’Hèlsinki de la Lliga finlandesa i amb 34 anys a l’esquena, Toni Doblas ha treballat aquest dimecres a les ordres de l’entrenador de la UE Cornellà, Jordi Roger. És una notícia sensacional per al quadre verd que veu com Iñigo pot haver-se acomiadat aquesta temporada del futbol, ja que la seva lesió de genoll, que ja li té apartat des del partit a Mallorca, s’ha pogut agreujar seriosament. De fet, aquest dijous passarà consulta amb el doctor Ramon Cugat i aquí es decidirà el seu futur.

Iñigo va rebre bones notícies després de sofrir una ressonància magnètica el passat 23 de febrer en la qual no es va poder apreciar cap resultat dramàtic, però les últimes notícies poden haver girat aquest pronòstic. Per poder competir amb José Manuel Segòvia, la directiva de l’equip verd va contactar amb Toni Doblas i el sevillà ja treballa per poder competir per aquesta titularitat.