Toni Carrillo treu l’escombra

Serà a Segona o a Tercera Federació, però, ara com ara, l’entrenador del Cerdanyola CF, Toni Carrillo, ja ha finiquitat a 16 futbolistes de la seva anterior plantilla, una ‘neteja’ en tota la regla davant el nou curs

Toni Carrillo, amb el seu president, Felipe López, les dues referències del ‘Sarda’ // FOTO: CerdanyolaMireia Sanz

Serà la quinzena temporada al capdavant del Cerdanyola CF, una barbaritat i té el nom propi de Toni Carrillo. No sap si serà a Segona o a tercera Federació perquè Luis Rubiales i Soteras no tenen molta pressa. Sí que sap és que la seva planificació està feta amb16 baixes (16!), 7 altes i 4 permanències i aquesta és l’actual situació de l’equip verd.

CARRILLO, I LA SEVA15a TEMPORADA

El passat 12 de juliol declarava el seu president Felipe López a MD que “l’Assemblea de la comissió Mixta de la RFEF va proposar, davant el CSD, una reforma per a cobrir les vacants per descensos administratius”.

És a dir: “El Cerdanyola és l’equip que hauria de cobrir aquesta vacant”. Això és el que creu Felipe López, sempre silenciós i previngut davant ‘possibles ficades de pota’ del seu president Soteras. Aquesta setmana vinent (possiblement, dilluns 18) pot arribar la resposta oficial.

El capità del Cerdanyola és un dels quatre futbolistes que segueixen aquesta pròxima temporada // FOTO: Mireia Sanz
El capità del Cerdanyola és un dels quatre futbolistes que segueixen aquesta pròxima temporada // FOTO: Mireia Sanz

UNA NOVA PLANTILLA

Ara com ara, mentre es buida la incògnita, Toni Carrillo continua confiant en Dani Martí, Ángel Pomar, Nils Puchades i Alejandro Cande, ja que, mentre han sortit 16 futbolistes, només han entrat 7 (un juvenil Barjuán, inclòs). Segur que l’entrenador vallesà ja té tots els noms que necessita encara que el gran dubte manté a tots pendents.

Un repàs al MERCAT d’aquesta Tercera 2022-2023 deixa en la primera plaça de baixes al Cerdanyola, seguit amb 13 per Castelldefels i Europa i 12 a FE Grama i Girona B. Onze baixes ha donat Xavi Molist per al nou Sant Andreu, una més que l’Hospi i dos més que Montañesa i Pobla.

Amb 8 baixes se situen San Cristóbal, Tona i Vilafranca mentre tanquen amb 7 Peralada i Europa. No se sap res de res sobre el Badalona i les baixes de la Rapitenca.

Per contra, és líder d’altes (juvenils inclosos) el Sant Andreu (21) i la FE Grama (18)