THE CUP: el Badalona, gran campió

Tres partits, tres victòries i THE CUP per al Badalona, gran campió, amb Santi Alvarez al capdavant. Bon espectacle a Manlleu i bones perspectives per a la Lliga Nacional juvenil 2021-2022

Gran triomf del Badalona a la THE CUP enfront de rivals de prestigi // FOTO. THE CUP
Gran triomf del Badalona a la THE CUP enfront de rivals de prestigi // FOTO: THE CUP

EDUARDO BERZOSA

Ni la insuportable calor a Manlleu va poder superar a una THE CUP on el Badalona ha estat el gran campió. Tres partits, tres triomfs enfront de tres grans rivals van acabar amb l’alegria escapulada a la cinquena edició del torneig.

Primer va caure l’Espanyol, 0-1 (gol de Marc Velasco 24′), després va ser derrotat el Girona, 0-2 (Fran García 39′ i Aitor 57′) i es va tancar la participació enfront d’un gran Barça d’Iban Cuadrado amb 0-1 final per als badalonins (Marc Anglés 60′).

THE CUP MOLT SATISFACTÒRIA

El tècnic Santi Alvarez creu que “l’equip va estar molt bé, juguem de la manera que havíem parlat i donant continuïtat al que estàvem fent en pretemporada” i això es va traduir “en una bona organització defensiva, pressió i contraatac. Estem molt contents amb haver deixat la porteria a 0 en els 3 partits i amb el rendiment de tots els jugadors”.

L’entrenador no va entrar a valorar actuacions individuals sinó que va triar destacar “a un equip que va estar molt bé perquè juguem de la manera que havíem parlat i donant continuïtat al que estàvem fent en pretemporada”.

El capità del Badalona Marc Anglès ha estat designat millor jugador de la final // FOTO: THE CUP
El capità del Badalona Marc Anglès ha estat designat millor jugador de la final // FOTO: THE CUP

LA LLIGA, EL 5 DE SETEMBRE

Primer títol per al Badalona a la THE CUP després de succeir al Barça (2019), Espanyol (2018), At. Madrid (2017) i el mateix Barcelona (2016).

Els d’Alvarez iniciaran la Lliga Nacional juvenil aquest pròxim 5 de setembre enfront de la Fundació Base Reus mentre que la seva primera sortida serà Llagostera en la seva segona sortida i la quarta temporada consecutiva per al responsable tècnic dels badalonins amb nova oportunitat per a accedir a l’ascens a Divisió d’Honor juvenil