Tercer aniversari de les eleccions a la UE Cornellà

Aquest passat dimecres, 9 de desembre de 2015, la UE Cornellà va commemorar el tercer aniversari de la victòria en les eleccions a la presidència de la UE Cornellà de la candidatura encapçalada per Àlex Talavera

JAVIER MERINO Cap de premsa UE CORNELLÀ
Àlex Talavera, president UE Cornellà / FOTO: CLUB
Àlex Talavera, president UE Cornellà / FOTO: CLUB

Nou de desembre de 2015, una data molt assenyalada ja que els socis van poder escollir lliurement entre dues candidatures després de 24 anys sense celebrar unes votacions per escollir president de la UE Cornellà.

Àlex Talavera i el seu equip van presentar un projecte molt ambiciós i ple de mesures per fer créixer a un club que necessitava donar un salt qualitatiu en tots els seus àmbits. Després de tres anys, el resultat és excepcional respecte a la situació que es va trobar aquesta junta directiva. Esportivament, s’està vivint el millor moment de la història del club. Es va aconseguir el primer campionat de Tercera Divisió, l’ascens a Segona Divisió B i una classificació històrica per als setzens de final de la Copa del Rei, arribant a jugar contra el Real Madrid CF.

Però els èxits esportius no només porten el segell del primer equip, ja que també s’ha aconseguit per primer cop un Campionat de Catalunya en categoria infantil, dos campionats d’Espanya en categoria aleví i un cinquè lloc mundial en la mateixa categoria.Un altre punt a destacar és la creació de dos equips femenins perquè entenem que el club més representatiu de la localitat també ha d’apostar per l’esport femení. Econòmicament, el club ja està al dia dels pagaments a la Seguretat Social i Hisenda, havent fet front al pagament de multes per les irregularitats d’etapes anteriors. A més, tots els empleats del club estan degudament regularitzats. Socialment, la UE Cornellà ha augmentat exponencialment la seva massa social. Estem molt a prop de triplicar el nombre de socis censats a desembre del 2012. Això serà possible gràcies al treball de l’Àrea Social amb les campanyes de captació de socis, en la fidelització i respecte d’aquest, així com el fer sentir al soci part activa del club com per exemple en els desplaçaments amb el primer equip i la seva participació real en les assemblees generals.

L’augment de la massa social també s’ha vist reflectit en les xarxes socials. Una pàgina web nova i amb nous continguts diàriament, un nou twitter oficial (es van haver de crearpel fet de no poder accedir a les contrasenyes dels anteriors) que ja ha superat els 6.200 seguidors, un Facebook que segueix en auge, la creació d’una compte d’Instagram i un nou canal de comunicació: UE Cornellà TV.Cal destacar també la creació de la Fundació UE Cornellà, on gràcies a ella s’ha arribat aacords de col·laboració amb els diferents clubs de la ciutat, ajudant així a millorar les relacions entre les diferents entitats.També s’han realitzat campanyes d’ajuda social en col·laboració amb la Creu Roja de Cornellà com les recollides d’aliments, la donació del taquillatge de diversos partits per ajudar als més desafavorits i la campanya de recollida de joguines.

Tres anys de treball i esforç que han donat per complir amb la totalitat de les propostes exposades en la campanya electoral. Tot i això, la Junta Directiva no entrarà en l’autocomplaença ni en la relaxació, de manera que continuen treballant per fer més grana la UE Cornellà. Aprofitem per agrair a totes aquelles persones que van participar en el procés que ha portat al club a aconseguir les cotes més altes en tots els seus registres.