“Tenim el 90% de possibilitats de pujar”

Youssef Oukkati admet que el 3-1 de l’anada al Ramon Farrús és una renda molt bona encara que també sap que la UE Figueres és capaç de tot a Vilatenim i hi ha un ascens en joc

Youssef Oukkati compleix la seva segona temporada com a jugador de l'equip ilerdenc // FOTO: At. Lleida
Youssef Oukkati compleix la seva segona temporada com a jugador de l’equip ilerdenc // FOTO: At. Lleida

@ManuelSeguraM

msegura@futbolcatalunya.com

Onze gols en la fase regular de la Lliga Elit més 1 en el partit d’anada enfront de la UE Figueres converteixen a Youssef Oukkati en el màxim realitzador del At. Lleida. És l’arma més potent del conjunt dirigit per Xavi Bartolo que aquest pròxim diumenge (16.02 hores) buscarà una plaça en la pròxima Tercera Federació.

Youssef, que sempre ha anat amb el gol com el seu millor company, creu que tenen la passada molt favorable encara que tampoc tira les campanes al vol.

YOUSSEF I EL 90% DE POSSIBILITATS

“Tenim una bona renda, un 90% de possibilitats d’ascens. Llàstima que rebem un gol en l’últim minut si no t’hagués dit el 100%. La veritat és que ara estem molt bé”, admet a Futbolcatalunya aquest especialista que combina treball i futbol per a guanyar-se la vida.

És clar que “tots tenim ganes de pujar” i, de fet, “contra el Vic també ens va passar igual, però guanyem l’anada i la volta i ara podem fer-ho també”.

La idea passa per “sortir a jugar com sempre, a jugar com tots els partits, ja sé que tenim avantatge de dos gols, però és igual”. Youssef elogia al rival: “El Figueres és un bon equip, duro, formen un bon grup i és normal que surtin al màxim”.

Vilatenim és més gran que el Farrús encara que això no és problema sinó que “també ens agrada jugar en un camp més gran que el nostre, estem tranquils”.

L'equip de Xavi Bartolo saltarà a Vilatenim amb un avantatge de 3-1 // FOTO: At. Lleida
L’equip de Xavi Bartolo saltarà a Vilatenim amb un avantatge de 3-1 // FOTO: At. Lleida

L’AT. LLEIDA, UN GRAN PROJECTE

El davanter ilerdenc surt amb la idea de “marcar, però l’important és classificar-nos”, en l’equip es tracta de “treballar per a l’equip i ajudar als companys”.

Per cert, haver quedat sisè en la Lliga (a 16 punts del líder Europa B) no significa que pugui ser injust un possible ascens. “Clar que seria just perquè és una categoria molt igualada. Nosaltres guanyem a Sabadell les dues vegades i ells van pujar de manera directa, tot pot passar”.

Youssef confia molt en l’entitat ilerdenca perquè “aquí sempre hi ha hagut projecte per a pujar amb gran entrenador i bons jugadors. Lleida mereix tot perquè aquí hi ha molt de talent”.