Temen el tancament del Municipal a Palamós

Els greus incidents que es van produir diumenge passat al Municipal de Palamós entre l’equip local i el Cerdanyola del Vallès poden acabar amb el seu tancament aquest dimecres. La decisió està en mans del Comitè de Competició

REDACCIO
redaccio@futbolcatalunya.com

Partit Palamós-Cerdanyola Vallès // FOTO: TXETXI CORTÉS
Partit Palamós-Cerdanyola Vallès // FOTO: TXETXI CORTÉS

Mundo Deportivo i Diari de Girona expliquen amb detall el que va passar al Municipal de Palamós entre jugadors locals i els de Cerdanyola del Vallès i la història es pot llegir en l’acta que va redactar el col·legiat Pau Garcia Fuster. Tant Raúl Calvo (Palamós) com Coca (porter i capità del Cerdanyola), que van ser expulsats un cop va finalitzar el xoc, sónassenyalats com a part activa dels incidents.

Així es recull a Mundo Deportivo en l’edició d’aquest dimarts: “La ‘festa’, segons alguns dels protagonistes, la va començar David Malo, que va ofendre Hassen. Aquest, es va confondre i va correspondre a l’ofensa amb un cop de mà a la cara d’un Raúl Calvo que no s’ho va pensar dues vegades i li va clavar un cop de puny a la boca. Coca, el porter visitant, va córrer fins a unir-se al grup, però no va arribar a agafar del coll Raúl Calvo, tal i com fa constar el col·legiat Pau García Fuster a l’acta. Veient el que succeïa al rectangle de joc, uns seguidors van saltar dins del Nou Municipal”.

Per la seva banda, Diari de Girona explica que “Els ànims es van començar a caldejar a la segona meitat. Tot va començar quan un aficionat de la tribuna va llançar un got de cervesa a un jugador del Cerdanyola que s’estava escalfant a la banda. La picabaralla entre l’afeccionat i el jugador va anar a més fins al punt que l’àrbitre Garcia Fuster es va veure obligat a aturar el joc. Les picabaralles entre els jugadors d’ambdós conjunts es van succeir a mesura que passaven els minuts amb batusses entre ells. Raúl Calvo (Palamós) i Coca (porter i capità del Cerdanyola) van ser expulsats amb l’encontre finalitzat. Una vegada acabat el partit la Penya Sport que s’havia comportat exemplarment durant tot el dia recollint joguines perque cap infant es quedi sense regal, va tornar a ser protagonista negatiu. Acabat el partit els incondicionals del degà van encendre una bengala i veient el batibull entre els jugadors que s’estava generant van saltar al camp”.