Tato Sanchís: “Els socis decidiran el dia 28 si me’n vaig o em quedo”

El president del Montcada, Modesto ‘Tato’ Sanchís, està decidit a abandonar el seu càrrec si l’Assemblea de socis ho decideix diumenge que ve 28

El @cdmontcada va estrenar la seva seu social a un restaurant de Mas Duran / FOTO: CLUB
El @cdmontcada va estrenar la seva seu social a un restaurant de Mas Duran / FOTO: CLUB

Tato Sanchís fa deu anys que està a la junta directiva del Montcada CD, la meitat com a president, però està decidit a deixar el club, si així ho decideix una Assemblea extraordinària dels 300 socis aquest diumenge vinent 28 de febrer. Poc abans del partit de Lliga enfront de La Llàntia, els socis verds tindran l’última paraula.

“No ho deixo sinó que poso el càrrec a la disposició dels socis. Ells decidiran si haig de continuar o me’n haig d’anar a casa meva. Hi ha alguns que no acaben d’entendre-ho. El mandat de la meva junta acaba en el 2018, però, si el soci vol que marxem, mai Tato Sanchís serà un problema. És més, si ve algú amb diners i que sigui una oferta seriosa, m’aparto immediatament”. A Sanchís li flueixen les paraules. Està molt ‘cremat’.

La clau d’aquest desig per part del president del Montcada passa per la pèssima situació esportiva del primer equip (cuer del grup II de la segona catalana), però, especialment, per la greu situació econòmica d’una entitat que va deixar de percebre 30.000 euros anuals de subvenció per part duna empresa particular.

Tato recorda que “aquí ningú cobra sinó el contrari, a tots ens costen molts disgustos i jo pateixo massa” Sí que repeteix en alguna ocasió que “si aquesta junta no hagués estat al capdavant durant aquests últims anys, el club hauria desaparegut. Això sí m’agradaria que quedés clar”. Clar no, claríssim. El diumenge 28 es decideix el futur de Tato Sanchís i la seva junta.