Tanquen el Gol Nord del Narcís Sala

Val més tard que mai i això ha fet el Comitè de Competició de la FCF respecte a la sanció i tancament del Gol Nord del Narcís Sala amb motiu dels incidents succeïts el passat 19 de desembre

Imatge del final de partit entre Sant Andreu i Vilafranca del passat 19 de desembre amb tristos incidents // FOTO. Captura TV

Imatge del final de partit entre Sant Andreu i Vilafranca del passat 19 de desembre amb tristos incidents // FOTO. Captura TV

‘Sanció i tancament del Gol Nord del Narcís Sala durant un partit’. Aquesta ha estat la decisió presa per part del Comitè de Competició de la FCF respecte als lamentables fets del passat 19/12.  25 dies després ha considerat aquest tancament parcial.

La sanció, que s’ha conegut aquest dijous per la comunicació de la UE Sant Andreu, no se sap si es durà a terme. Els quadribarrats esperen la visita del Girona B encara que també podria quedar ajornat fins a la jornada 21 (30 de gener) contra el San Cristóbal.

BUSQUEN CULPABLES AL GOL NORD

Segons la nota oficial, “el club ha estat sancionat amb el tancament parcial d’una zona degudament delimitada i no podrà, en cap cas, reubicar als espectadors”.

El club que presideix Manuel Camino ha lamentat “profundament el perjudici d’aquest incident”. Es més, “no tenen res a veure amb l’actitud agressiva i profundament antiesportiva de dos aficionats”.

Dos aficionats, recorda el Sant Andreu, que “van saltar a l’herba i van intentar agredir als futbolistes del Vilafranca“. D’altra banda, “el club estudia les imatges per a identificar als autors dels incidents i expulsar-los com a socis”