Suspès el Can Rull-Avià per “risc d’integritat física”

Hi ha coses que no canviaran mai. Comença el nou any i 2018 ho fa com va acabar el passat, amb incidents lamentables. El col·legiat del partit Can Rull-Avià va suspendre el xoc en el minut 84 “en veure en risc la seva integritat física”

El jugador local Manuel Morilla va veure una targeta groga/ FOTO: DAVID PALLAROLS

Jugaven tres punts importants en el seu duel directe per eludir la zona de descens directe (Grup IV, 2a Catalana) i això es va notar en el partit al punt que el col·legiat del partit es va veure obligat a suspendre-ho en el minut 84. L’àrbitre Marcos López Jiménez, que va mostrar un total de 12 grogues (4 locals per 8 visitants, una vermella per acumulació), ho deixa molt clar en l’acta a la qual ha tingut accés Futbolcatalunya,

El partit queda suspès al minut 84 de partit al veure en perill la nostra integritat física. Després de que lequip local aconseguís el 2 a 2 i després d’expulsar al porter visitant, tots els jugadors d’ambdòs equips en diferents zones del camp shan enfrontat entre ells sense distingir a cap jugador ni arribar a les mans però encarar-se i insultar-se mútuament. A més, sis jugadors de lequip visitant ha vingut cap a nosaltres cridant dient amb un to elevat de veu i amb agressivitat textualment: “os habéis cargado el partido!” “Os habéis cagado!”. Entre aquests jugadors hem pogut distingir al jugador número 13, recentment expulsat, Sergi Solanich Porcuna i al jugador número 4 David Solanich Porcuna. Davant d’aquesta situació i al veure en risc la nostra integritat física i la dels jugadors, hem optat per suspendre el partit.

El partit sha de reanudar amb un servei de centre a favor de l’equip visitant, que atacava a la direcció contrària a la zona de vestidors. S’haguessin donat 3 minuts d’afegit. Lequip visitant tenia 2 jugadors expulsats al moment de la suspensió. A lequip local li mancaven 3 substitucions i una interrupció. A lequip visitant li mancaven dues interrupcions i dues substitucions. (Suspendido en el minuto 84)