Surt Xavier Batalla; entra Josep Maria Oromí

Relleu presidencial a l’At. Lleida davant un present i un futur replet d’interrogants com l’arribada de l’actual EFB Futur a la capital del Segrià

Xavier Batalla (a l'esquerra) i Josep Maria. Oromí (a la dreta), passat i futur // FOTO: AT. LLEIDA
Xavier Batalla (a l’esquerra) i Josep Maria. Oromí (a la dreta), passat i futur // FOTO: AT. LLEIDA

Xavier Batalla va aterrar a l’At. Lleida un llunyà 2019 amb la ferma intenció de pujar, el més ràpid possible, a categories professionals. No ha pogut ser i el primer equip es manté a la Lliga Elit si bé encara queda tota la temporada 2023-2024 per davant.

Batalla, que ha sabut dirigir des d’aquesta presidència el club ilerdenc, també ha capitalitzat totes les inquietuds ja sigui la d’aficionats o la dels inversors i aquest At. Lleida convida a il·lusionar-se.

El seu relleu es diu Josep María Oromí i procedeix de l’actual junta directiva del club. “Sortim amb una base sòlida i hem de continuar creixent incorporant jugadors de la ciutat”, va comentar.

BATALLA I EL CFB FUTUR

No obstant això, a ningú escapa que el present i el futur es diu CFB Futur, una aliança que sembla en la seva recta final.

Segons l’expresident ilerdenc, “les persones han de canviar, però els clubs continuen. Ha estat una etapa de creixement, d’expansió i de consolidació per a fer un projecte consistent”.

VÍDEO OFICIAL DEL CLUB ILERDENC

Aquesta primera reflexió ens ha servit per a ampliar una mica més aquesta important decisió assumida per Xavier Batalla, en particular, i per l‘At. Lleida, en general.

QUATRE PREGUNTES A L’EX PRESIDENT

Decisió sorprenent, de la nit al dia?

“No, era un relleu previst en el temps i lògic en qualsevol Club o Associació després d’un temps”

És un pas al costat per a assumir futures responsabilitats al Badalona Futur?

“Es un pas al costat per deixar que el projecte contiunui amb més força, per la meva part no entra dins els meus plans asumir cap responsabilitat esportiva en cap club”

Vostè va arribar en el 2019 i es va amb moltes assignatures per complir?

“Sempre hi ha coses per fer; unes les pots fer i d’altres no. La pandemia va ser una época dura per tota la societat i els clubs esportius també van quedar afectats. Això ens va obligar a canviar algunes prioritats. Personalment en considero molt afortunat d’haver aportar el meu granet de sorra a la consolidació i expansió del projecte de futur per la ciutat i comarques de Lleída que es l’Atlètic Lleida”

JOSEP MARIA OROMÍ, NOU PRESIDENT AT LLEIDA

Què pot oferir Josep Maria Oromí a l’entitat?

“Es una persona de gran valua personal i profesional i es un home de futbol que sense dubte continuarà fent creixer el club i el projecte. Es un encert que ell sigui el nou president”