Joan Soteras: “Serem inflexibles amb els violents”

Els incidents viscuts a Sant Pol de Mar entre l’equip local i el Young Talent Badalona Sud aquest passat diumenge portaran cua. El president de la FCF, Joan Soteras, avança resolucions rotundes

Incidents al Sant Pol-Young Talent Badalona

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, que es va desplaçar aquest dilluns a Sevilla on seguirà el partit de la Roja enfront d’Anglaterra, viu amb indignació el succeït en el Municipal Sot del Bagueny aquest passat diumenge. La batalla campal entre seguidors i jugadors del Sant Pol i el Young Talent Badalona Sud (Segona Catalana Grup II) li ha trencat molts plans.

“He vist aquestes lamentables imatges i segueixo sorprenent-me. Tot està en mans dels Comitès i dels responsables corresponents. Jo només puc dir que serem inflexibles amb aquestes situacions, amb els seus responsables i, especialment, amb els violents”, va afirmar a Futbolcatalunya. El seu malestar era evident i creixia a mesura que desenvolupava una situació que “intentem expulsar del nostre futbol”.

Pendents dels informes del delegat federatiu, ja que l’acta és molt clara i del que pugui enviar els Mossos, aquest dimecres poden arribar les primeres decisions. Des del tancament del Municipal per diversos partits fins a altres determinacions més taxatives, el ‘llibre’ sancionador està obert. L’exemple donat per alguns dels presents és un pas enrere gravíssim en aquesta lluita comuna per expulsar la violència dels estadis.