Soteras eleva la seva capacitat de ridícul

Una setmana li ha costat a la FCF reaccionar, a través d’un pèssim comunicat, a “la suspensió” de Luis Rubiales i Joan Soteras ho ha fet amb covardia i por al Govern

La mirada de Joan Soteras sembla que es confon en l'assumpte Luis Rubiales
La mirada de Joan Soteras sembla que es confon en l’assumpte Luis Rubiales

@ManuelSeguraM

Gairebé una setmana després i, només després de comunicar oficialment la FIFA la “suspensió provisional de Luis Rubiales“, ha decidit Joan Soteras i la seva junta obrir la boca. I, per descomptat, la nova trans-comunicació federativa només ha servit per a tornar a exposar la seva enorme capacitat de ridícul, covardia i penúria.

Lluny de la rotunditat que han manifestat molts dels seus clubs afiliats durant aquests dies, Joan Soteras, que ha venut ‘dimissió’ com a vicepresident de la RFEF, quan va ser destitució, no pot dissimular la seva idolatria econòmica (aplaudiments inclosos) a Rubiales.

SOTERAS DONA LA NOTA

Vuit línies buides on no acusen el seu encara ‘cap’ del futbol espanyol sinó que se sumen a la decisió de FIFA ja li valen per a sortir del pas. Això sí, “en col·laboració amb la RFEF es continuarà treballant i potenciant el futbol femení català”.

Tres mesos després tots van quedar retratats amb Rubiales amb la seva visita a la Catalana // FOTO: FCF
Tres mesos després tots van quedar retratats amb Rubiales amb la seva visita a la Catalana // FOTO: FCF

Soteras satisfà amb aquesta nota ridícula i miserable les inquietuds que alguns directius espantats li han fet arribar. Molt poques veus s’atreveixen a ‘aconsellar’ al septuagenari o al seu escuder encara que sempre hi ha algun (Esteve Olivella -‘Nació Manresa’-) que parla en el seu cercle encara que no té ni idea de què va la història.

EXECUTIVA PER AL DIMARTS

“La FCF decidirà aquest dimarts si sol·licita la dimissió de Rubiales” va declarar el delegat del Bages-Berguedà-Cerdanya. Olivella oblida que només es reuneix la Comissió executiva (Bonet, Sellarès, Espasa, Quiñonero, Altimira i Montull). Cal incloure els empleats Calle i Camacho. La resta de la junta, que se sàpiga, haurà d’esperar novetats i Olivella no ha destacat per la seva capacitat crítica en els seus mil anys present al carrer Sicília.

Un mes després de la presa de possessió de Soteras, Anna Caula va rebre a la junta de la Catalana // FOTO: FCF
Un mes després de la presa de possessió de Soteras, Anna Caula va rebre a la junta de la Catalana // FOTO: FCF

“BLANQUEJAR EL MASCLISME”

D’altra banda, el notable nerviosisme del president septuagenari per les pressions de clubs i entitats s’ha acrescut, a més, amb les declaracions del Govern. “”Esperem una posició molt més contundent dels representants del futbol català. Els valors esportius s’han de defensar al camp, a les graderies i a les assemblees federatives. Així, no” va escriure Pere Aragonès, president de la Generalitat, i més d’un s’ha ‘fet caca’.

https://twitter.com/perearagones/status/1695095340070813788?s=20

MISSATGE CLARÍSSIM DEL PRESIDENT PERE ARAGONÉS

I després l’omnipresent Secretària general de l’Esport, Anna Caula. Directa i indirectament no ha ocultat mai la seva nul·la sintonia amb els rectors del carrer Sicília i aquest dissabte va tornar a treure el fuet. La màxima responsable de l’esport català ha acusat Soteras i a la FCF de “blanquejar el masclisme i defensar un personatge que a hores d’ara ja hauria d’haver plegat”.