Joan Soteras: “El CE Sabadell sempre ha de lluitar pel més alt”

L’expresident del CE Sabadell, Joan Soteras felicita a els qui estan al capdavant de l’equip de la seva vida, però desitja major ambició a l’hora d’afrontar la temporada vinent

Joan Soteras, ex president CE Sabadell / FOTO: CLUB
Joan Soteras, ex president CE Sabadell / FOTO: CLUB

“Ens l’hem de jugar. Cal anar sempre a lluitar pel més alt, cal anar pel play off d’ascens, per la nostra història i per la nostra afició”. Tal qual. Sense deixar cap dubte. Ho diu qui va ser president de l’entitat arlequinada i que veu amb serenitat el seu present i futur. Sense crítiques. És més, fent costat als consellers “com Reguant i Luque. “Ho estan fent molt bé, amb criteri”, afirma l’expresident del CE Sabadell, Joan Soteras. El que cal intentar fer és “vendre el producte de ser ambiciosos esportivament”, afeixeix.

Soteras, que no oblida “els dos play off que vam jugar en els quatre anys que vam estar a Segona B”, sap que la situació és complexa encara que “la permanència de l’accionista majoritari d’Aragó” posarà ordre en un club del qual va baixar el japonès Sakamoto. Per cert, president del CE Sabadell, com a mínim fins a finals de desembre. “Al senyor d’Aragó se li deu al voltant de 1.800.000 euros i, encara que rebrà sobre 800 de la LFP i del G30, encara li quedarà un altre milió per percebre”.

El que anima a Soteras és que al capdavant del projecte esportiu està Miguel Álvarez. “És un tècnic de garanties, coneix com ningú la categoria i als seus jugadors. Això de parlar de joventut està molt bé, però en Segona B cal muntar una bona base amb gent d’experiència. Tenim un bon equip i Miguel ens portarà lluny”.