“Sortirem a competir com a animals enfront del Sant Andreu”

Quatre victòries consecutives han col·locat a l’Hospi d’Héctor Simón en una merescuda quarta plaça i encara queda el millor per a ficar-se en el play off final d’ascens. Aquest diumenge arriba a casa el Sant Andreu de l”amic’ Xavi Molist

Un gol clau per a l'Hospi a Badalona gràcies a Raúl Pérez // FOTO: José Ragon Fid

Un gol clau per a l’Hospi a Badalona gràcies a Raúl Pérez // FOTO: José Ragon Fid

Héctor Simón ha sabut donar-li la volta als marcadors en aquestes primeres vuit jornades de la segona volta. 6 victòries, 1 empat i 1 derrota (19 punts) enfront dels 3 triomfs, 2 empats i 3 KO (11 punts) de la primera volta col·loquen a l’Hospi en una situació de privilegi. A falta de 7 partits per al final d’aquesta fase regular, els riberencs tenen a 10 punts l’impossible (gairebé) liderat i hauran d’esforçar-se al màxim per a estar entre els triats per a lluitar per l’ascens.

El gol marcat aquest passat diumenge per Raúl Pérez en el minut 88 llança al CE L’Hospitalet a posicions obligades des d’aquest inici de curs i ara queda ratificar aquest esforç. Els de Simón hauran d’enfrontar-se a Sant Andreu, Montañesa i Girona B a La Feixa Llarga mentre viatjaran a Els Canyars, Xevi Ramón. Nou Sardenya i Vilafranca.

I ARA, EL SANT ANDREU DE MOLIST

La sinceritat d’Héctor Siimón va ser evident, una vegada més, aquest passat diumenge després de guanyar a Badalona en el minut 88. “No ens mereixíem els tres punts perquè ens ha costat entrar en el partit, trobar l’equilibri i més pausa. No obstant això, aquest equip no deixa de competir i lluitar i també hem perdut molts punts en els minuts finals i la Lliga et dóna i et treu”

La part positiva de guanya,r com a Badalona, segons l’entrenador riberencs, és que “la gent està molt endollada; ens agradaria guanyar d’una altra manera, però s’han de donar per boníssims aquests tres punts”. Després ja hi haurà temps per a “analitzar el que cal millorar encara que teníem baixes importants com Ton o Canario

L’Hospi està recollint l’esforç d'”entrenar cinc dies a la setmana i els nostres jugadors estan preparats”. Les absències es noten poc i ara falta que tornin aviat. “Si no estan Rubi i Parra, a veure si recuperem a Ton o Canario i segur que els que entrin donaran bon rendiment. Enfront del Sant Andreu, pròxim partit, sortirem a competir com a animals igual que enfront del Sant Cristóbal”.