Sorteig per a Tona-Guineueta i Ascó-Mollerussa

Aquest dilluns es coneixerà l’ordre i els horaris dels dos partits de promoció entre Tona-Guineueta i Ascó-Mollerussa. Es juguen dues places d’ascens per a la 3a RFEF 2021-2022

La EE Guineueta es va imposar en el seu partit enfront de la Uni Llefià i va acabar primer // FOTO: Eduardo Berzosa

La EE Guineueta es va imposar en el seu partit enfront de la Uni Llefià i va acabar primer // FOTO: Eduardo Berzosa

Seran 180′ decisius els pròxims dies 20 i 27 del present mes de juny, els 180′ més decisius d’aquest irregular curs per a Tona-Guineueta i Ascó-Mollerussa. Seran dos partits l’ordre dels quals sortirà d’un sorteig pel qual no prioritzarà la millor trajectòria esportiva, sinó la dura fortuna.

SORTEIG PUR I DUR

Així serà aquest dilluns. De poc li valdrà al Mollerussa haver estat l’equip més realitzador (46) dels quatre subgrups o a la EE Guineueta haver estat el menys golejat dels quatre (14).

El Tona de Farrés s'enfrontarà a la Guineueta per una plaça en la 3a RFEF // FOTO: Fundació Tona

El Tona de Farrés s’enfrontarà a la Guineueta per una plaça en la 3a RFEF // FOTO: Fundació Tona

Tot això queda en segon pla, ja que ara l’única cosa que els importa als quatre és guanyar i després saber si hi haurà duel per a conèixer al campió de Primera Catalana. Una competició, val la pena recordar-ho, que 32 clubs van votar NO disputar-la i que va tornar a l’acció en mínimes condicions de salut.

TONA-GUINEUETA

Els dos equips dels subgrups 1a i 1b han aconseguit la seva classificació aquesta última jornada. El Tona de Ricard Farrés no va tenir pietat de L’Escala i en 22 minuts ja guanyaven 2-0 (Ot 10′ i Gaitán 22′). Després va afusellar Eveli Noguera (48′ i 57′) i va repetir Alex (75′), mentre Ayoub (72′) i Pau Castell (88′) van posar l’honor visitant.

D’altra banda, la EE Guineueta va triomfar al Municipal de Llefià amb més de 300 espectadors a la graderia. Godbless (35′) i Cristóbal (55′) van anotar el dia que es va acomiadar l’històric Toni Casulleras.

L'Ascó de Germán Inglés ha estat el primer equip que va aconseguir la promoció d'ascens // FOTO: FC Ascó

L’Ascó de Germán Inglés ha estat el primer equip que va aconseguir la promoció d’ascens // FOTO: FC Ascó

ASCÓ-MOLLERUSSA

Un altre encreuament l’afrontaran Ascó, el primer a proclamar-se campió del seu subgrup 2a, enfront del Mollerussa, màxim realitzador (46) de la categoria. Un altre duel interessant en aquest final de temporada.

Els tarragonins de Germán Inglés van tancar amb golejada la seva última visita a Viladecans (5-2) encara que ja tenien els deures fets. Mentrestant, el Mollerussa de Josep Maria Turrull carregava enfront del Borges Blanques, un dels menys golejats (13).

El Mollerussa de Josep Maria Turrull tanca aquesta fase a Primera Catalana com a màxim realitzador (46) // FOTO: CFJ Mollerussa
El Mollerussa de Josep Maria Turrull tanca aquesta fase a Primera Catalana com a màxim realitzador (46) // FOTO: CFJ Mollerussa

La primera part va acabar amb 1-1, però a la segona els locals van treure els seus millors moments i van acabar amb 2 punts per davant del Can Vidalet.