Somriures i llàgrimes al Narcís Sala

Mentre el primer equip del Sant Andreu necessita una gesta per salvar-se, el Juvenil A té a tocar el retorn a la Divisió d’Honor Juvenil. Un vell conegut manté possibles els dos objectius

JORDI MESTRES
Rubén García ha entrenat a primer equip i Juvenil A aquesta temporada // FOTO: uesantandreu.cat
Rubén García ha entrenat a primer equip i Juvenil A aquesta temporada // FOTO: uesantandreu.cat

El passat cap de setmana el Juvenil A del Sant Andreu va guanyar per la mínima al camp de l’Europa. La victòria servia per a endur-se el derbi, però també per a mantenir viu l’objectiu de l’ascens. El juvenil quadribarrat depèn d’ell mateix per a recuperar la Divisió d’Honor que va perdre la passada temporada. És sisè, sí, però els filials d’Espanyol, Barça i Damm no poden pujar. Ara mateix aquest honor correspondria a Girona i Prat. En 15 dies, però, hi ha duel directe entre els pota blava i els andreuencs. Tots dos depenen d’ells mateixos.

L’ascens seria una gran alegria per una parròquia que no està vivint el seu millor any. El primer equip té 32 punts, està en descens i té la permanència a 7 de distància… amb només 15 per disputar. Miguel Álvarez va aconseguir la seva primera victòria el passat diumenge, sí, però necessita una gesta per a salvar l’equip.

RUBÉN GARCÍA, UN HOME DE CLUB

L’andalús ha estat el tercer entrenador de la temporada després de Piti Belmonte i Rubén García. Aquest últim va assumir les regnes de l’equip durant 8 jornades. El comiat, estrany si més no, va venir després d’una victòria de mèrit contra l’Hércules. Miguel Álvarez el rellevava i li tocava tornar al Juvenil A, amb el que havia començat la temporada.

Els xavals andreuencs no han acusat tantes anades i vingudes. Rubén García ha tornat per a quedar-se. Va complir al primer equip i ara vol pujar el Juvenil A. Queden 6 jornades de campionat i ho té a l’abast. El Girona, amb 59 punts, ja no es pot atrapar, però el Prat sí. 48 punts dels pota blava per 46 del Sant Andreu. El partit del proper 26 d’abril al Sagnier serà decisiu. Tant com les cinc finals que li queden al primer equip per a aconseguir la permanència.