“Sóc el pitjor entrenador del Sant Andreu de la història”

Miguel Álvarez, entrenador de la UE Sant Andreu, no llença la tovallola encara que la situació del seu equip empitjora cada jornada. Un punt sobre 18 disputats és un pèssim balanç que l’ha portat a titular-se com “el pitjor entrenador del Sant Andreu de tota la història”

Miguel Alvarez, tècnic de la UE Sant Andreu

La visita d’un desesperat Cornellà presagiava el pitjor en el Narcís Sala. Qui perdés, queia. S’enfonsava una mica més en el pou d’una Segona B a la qual miren, també, els clubs de tercera amb por.

Aquest diumenge en el Narcís Sala van caure els quadribarrats (1-2) encara que Bruno els va posar el caramel en el minut 23’. La reacció dels verds, gràcies a Enric Gallego, solament sis minuts després de penal, i de Txema va acabar amb la il·lusió local. La salvació està a deu punts i queden 21 per jugar-se.

Aquesta novena derrota del Sant Andreu a casa seva ha fet que el seu entrenador, el gran Miguel Álvarez, sorprengués amb les seves manifestacions. “Sabia que seria difícil, però no sabia que tindria tantes adversitats. Estic content amb el treball, amb el dia a dia de l’equip i s’han millorat moltes coses”, va comentar l’entrenador de Jaén qui va rematar amb una frase letal.

“La realitat és que sóc el pitjor entrenador del Sant Andreu de tota la història. Això diuen els resultats”, va concloure. Álvarez només ha sumat un punt sobre 18 disputats. Ara queden Espanyol B, Mallorca B, Huracà i Elx, fora de casa, i Zaragoza B, Eldense i Ol. Xàtiva en el Narcís Sala.