Sis àrbitres catalans superen les proves físiques d’ascens a nacional

Sis àrbitres catalans han passat les proves físiques i han fet les tècniques de la Fase Final que determinaran les promocions arbitrals a diverses categories de competicions estatals

PREMSA FCF
L’arbitratge català està d’enhorabona/ FOTO: FCF

Dins del programa de Talents i Mentors de Tercera Divisió, tres àrbitres de Tercera Divisió del Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, Gerard Brull, Pol Gòdia i Gonzalo Romero, han superat les proves físiques amb unes molt notables marques, per la qual cosa continuen en aquesta fase del programa.

Aquells que superin aquesta fase seran designats per dirigir partits corresponents a la II Fase de Tercera Divisió, on seran observats per Delegats – Informadors de Primera i Segona Divisió. Finalment, els vint millors ascendiran a la categoria de Segona Divisió ‘B’.

L’àrbitra Victoria Petrova també ha passat les proves físiques i ha fet el control tècnic, optant a l’ascens de la Primera Divisió Nacional Femenina. Així doncs, seran quatre les àrbitres que aconseguiran la promoció de categoria.

De la mateixa manera, Edgar Ramírez i Julián Villaseñor, amb molt bones marques, han superat les proves físiques i continuen en el control per l’ascens dels àrbitres assistents seleccionats. Els millors classificats promocionaran a la categoria de Segona Divisió.

En aquesta Fase Final han participat 54 àrbitres de Tercera Divisió10 àrbitres femenines i 25 assistents de Segona Divisió ‘B’ de tots de tots els comitès territorials. Ara han d’afrontar la recta final de la temporada per sotmetre’s a aquestes proves físiques, tècniques (Regles de Joc, RG RFEF, Codi Disciplinari; Qüestionari jugades de Vídeo), redacció d’actes, anglès i psicotècniques.

Durant aquestes jornades, als àrbitres catalans han estat acompanyats del director del CTA de l’FCF, Xavi Moreno, i del vocal de Capacitació, Jaume Reverté. Les proves han estat dirigides pel responsable del programa a nivell estatal,Antonio Rubinos.