Silenci… parla el ‘capi’ de la EE Guineueta

Javier Aldana Gomez és un capità de luxe per a la EE Guineueta on ha recuperat la seva gran il·lusió pel futbol. Model de persona dins i fora del camp, aquest mig centre esquerrà barceloní vol el màxim per als seus

@EduardoBerzosa3
Guineueta, Javier Aldana
Futbolista i gran persona dins i fora dels terrenys de joc // FOTO: EE Guineueta

Sona a molt exagerat però quan a algú l’etiqueten amb el títol del ‘Zidane de la Guineueta’ sempre guarda raons de pes; segur que la subjectivitat pot amb tot i eleva els elogis fins a límits insospitats, però Javier Aldana Gómez és un tipus amb una classe inigualable per sobre de la categoria en la qual està. Un luxe per a la plantilla de Luis Gallego que veu amb il·lusió la temporada que s’aveïna.

Després d’estrenar-se en el seu natal Bon Pastor, va passar per la Grama, Sant Gabriel , Europa, Mollet i, ara, en la seva quarta temporada, en la EE Guineueta des d’on, segur, que enlairarà cap a objectius més alts. Sinceritat i humilitat converteixen a Javi Aldana en un futbolista a considerar.

Com veus l’inici del campionat amb la COVID-19 que no ens deixa viure en pau? 

Crec que l’inici de campionat serà diferent sobretot per part de l’afició, per les mesures de seguretat que hem de complir i per la incertesa o el respecte que tenim a contagiar-nos del virus. Per part dels clubs i jugadors farem tot el necessari perquè el campionat segueixi endavant i es pugui gaudir del futbol enguany.

Aldana, EE Guineueta
Javi està molt il·lusionat davant la nova temporada // FOTO: E. Berzosa

El nou model de competició que obliga la pandèmia afectarà la qualitat de la categoria?

Respecte al grup, és el primer any que fem aquest format i no crec que baixi la qualitat de competició però espero que sigui una Primera Catalana competitiva i equilibrada.

 

“Espero que l’afició i ‘el Comando Guineueta’ estiguin més actius que mai”

 

Què esperes a nivell personal i com estàs en el club en la teva quarta temporada?

Personalment, espero poder aprofitar aquest any i treure el màxim potencial en cada partit i així poder ajudar a l’equip per a aconseguir mantenir-nos o pujar de categoria. Respecte al club, aquest ja és el meu quart any i només tinc paraules d’agraïment per a tots.

Aldana, Guineueta, Comando
El capità confia cegament en ‘el Comando’ // FOTO: E. Berzosa

I de l’afició?

Espero que l’afició i, particularment, ‘el Comando Guineueta’ estiguin més actius que mai i que la COVID no sigui una barrera per a deixar d’animar i gaudir de cada partit.

 

“No crec que baixi la qualitat de competició a la 1a Catalana”

 

Encara que només tens 22 anys, quins són, ara com ara, els teus millors records en el futbol?

De cada any t’emportes records i experiències a destacar però el record més recent és l’any de l’ascens de 2cat a 1cat amb la Guineueta. Va ser un any difícil per a mi, ja que vaig començar en un altre club i no estava gaudint del que més m’agradava (el futbol) i acabar l’any amb un ascens va ser increïble.