Silenci oficial per a Antonio Hidalgo

Tindrà o no raó el tècnic del CE Sabadell Antonio Hidalgo, però ningú li pot reprovar que explica el que sent. Després del KO enfront del San Fernando de Nacho Castro va explotar davant el silenci oficial del club

Antonio Hidalgo, en roda de premsa // FOTO: CE Sabadell
Antonio Hidalgo, en roda de premsa // FOTO: CE Sabadell

En aparença no hi ha hagut moviment a la Nova Creu Alta després de la crítica del seu tècnic Antonio Hidalgo a l’afició aquest passat diumenge; l’entrenador de Canovelles va explotar a Sabadell després de sofrir una derrota inesperada enfront del San Fernando de Nacho Castro.

Ara se li multipliquen les crítiques encara que la ‘crisi’ no sembla que vagi a decidir al president Esteve Calzada a prendre decisions dràstiques. I això que diverses penyes de l’entitat no s’han ‘tallat’ i han demanat la destitució del màxim responsable de la banqueta.

SABADELL: SILENCI OFICIAL

El clar és que aquesta cinquena derrota arlequinada ha fet molt de mal perquè ja s’acariciava un segon triomf consecutiu. És clar que amb 8 gols marcats (majoria aconseguits per defenses) no es pot arribar molt lluny.

Quant a una possible substitució de l’actual entrenador s’ha disparat la rumorologia encara que només es tracta d’això. Oficialment regna el silenci mentre Hidalgo rep tota mena de comentaris desfavorables. De qualsevol manera, la roda de premsa d’aquest diumenge ha fet molt de mal.

Per cert, encara no es coneix el futur director esportiu del club.

https://www.youtube.com/watch?v=KwCiQDVqYa8&feature=emb_logo

RESUM RODA DE PREMSA (RÀDIO SABADELL)

“Hi ha molta gent que no li agrada gens el que fem, o el que faig. Si guanyes 2-0, demanen una cosa; si perds, una altra… La situació és difícil de pair, però és la realitat”

“Amb la situació que tenim, que arrosseguem de l’any passat, la sensació és que hi ha gent que creu que això és una ‘merda’, que no val res. Comparem el que tenim ara amb el que teníem la temporada passada al futbol professional i tot és ‘una puta merda’. Que et remuntin un 2-0 és molt dur per a mi i per als jugadors. Ells han de fer un pas endavant ja, perquè sinó serà molt complicat. És un dia difícil”

“És normal que hi hagi gent que demani el meu cap. Així són aquestes situacions i tothom té dret a opinar, però sembla que no agradi res del que fem. Respecte a la meva figura, l’únic que es pot fer és guanyar molts partits. Però jo continuaré treballant, i si el club decideix que vingui algú altre… doncs potser ho fa millor”

“Els jugadors han de donar molt més i ho saben. No guanyem, ho sé, però els jugadors són els que són ara mateix. Podem parlar de moltes coses, però hi ha hagut implicació”