“Si algun futbolista no vol jugar el play-off, el respectarem”

El president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, deixa total llibertat als seus futbolistes per a no disputar el play-off d’ascens “en el cas que tingués por” a un possible contagi

Camino, Sant Andreu
Camino, president quadribarrat / FOTO: UE SANT ANDREU

“Si un futbolista té por i no vol jugar el play-off d’ascens, ho respectarem, per descomptat, com no podria ser d’una altra manera. Tothom és amo de la seva por i cal respectar-lo”, va afirmar Manuel Camino, president de la UE Sant Andreu a Futbolcatalunya encara que “veig a tots molt implicats en aquest projecte amb totes les limitacions que ens marca el confinament”.

Camino espera que Catalunya obtingui aquesta primera fase i poder parlar amb l’Ajuntament de la ciutat atès que es tracta d’una instal·lació municipal. “El primer és cuidar l’assumpte de la salut. Volem arribar a jugar el play-off encara que també hi ha molts dubtes sense resoldre, com què passaria si es donés el cas d’algun infectat, per exemple. Segons ens han comentat, es podria obrir la instal·lació en el seu moment encara que amb tota mena de precaucions”.

El màxim dirigent quadribarrat admet que “cal gastar-nos els diners en totes les proves que es precisin” davant aquesta carrera “plena d’obstacles enfront de la qual hem d’estar preparats. Crec que, si tot va bé, es podria jugar entre meitat de juliol i primers d’agost encara que també cal mirar de cara a la propera temporada”.

Per cert, Camino no té pressa per saber com es resoldrà el final de temporada en les categories inferiors, ja que “la Federació Catalana ho està fent molt bé i segur que prendran les mesures oportunes”.