Setze gols entre La Guardia i At Prat Delta

Repassin la història perquè veure un 9-7 en un marcador entre penúltim (La Guardia) i últim (At Prat Delta) de la classificació (Tercera Catalana, Grup VI) costa recordar. Però així va ser

At.Prat Delta
Foto d’arxiu de l’At.Prat Delta

En la Tercera Catalana (Grup VI) queden quatre jornades perquè acabi la Lliga, temps suficient perquè es compleixin tota mena de rècords i situacions. L’última (o penúltima) es va viure aquest passat dijous en el Municipal de la Guardia en partit ajornat corresponent a la jornada 30 entre La Guàrdia i l’At Prat Delta. Amb 9-7 en el marcador final (6-3 en el descans) segur que els afeccionats (els que fossin) es van divertir de valent si no van acabar ‘marejant-se’ amb tants gols.

La pel·lícula del xoc va oferir un primer gol visitant, una reacció parcial ferma dels locals amb quatre gols consecutius, Sergio Gómez va col·locar el segon dels pratencs (4-2) al qual van replicar els santvicentins amb dos més (6-2, Adrià i Rubén); doble assistència realitzadora de Garrido i Naufal per al (6-4) ja en el segon període.

A partir d’aquest instant, intercanvi de gols. Salahdin (7-4), Sergio Gomez (7-5, el segon personal), Rubén Valero (8-5, hat trick), Naufal (8-5, el segon), Eric Moya (8-7, 86′) i Dani Velázquez per a La Guardia en el minut 89. Interessant, apassionant , entretingut i demostrat