Serramitja contra Serramitja

El Figueres-Olot del proper dissabte 25 enfronta per primera vegada els dos germans. L’amistós de Vilatenim serà més que un partit per la família Serramitja

JORDI MESTRES
L'única vegada que han coincidit els germans va ser en un entrenament amb el Girona // FOTO: Gentilesa Marc Serramitja
L’única vegada que han coincidit els germans va ser en un entrenament amb el Girona // FOTO: Gentilesa Marc Serramitja

Diumenge a les 19:30 hores es jugaria un amistós més dels molts de la pretemporada. Passaria desapercebut. Serviria per a posar-se a to, donar-se la mà i poc més. Però no és així. Serramitja i Serramitja, Marc i Marcel, es veuen les cares per primera vegada en un terreny de joc. És un al·licient prou important per a no perdre’s aquesta cita. Un al Figueres i l’altre a l’Olot buscaran la victòria. La família Serramitja ja ha guanyat aquest partit.

Marc Serramitja Taberner té 25 anys. Va néixer el 1990 i, tot i la seva curta edat, ja ha jugat a cinc equips de Segona B i, inclús, a Noruega. El gener del 2014 va formar part del Kristiansund BK, equip de la Segona Divisió del país nòrdic. L’aventura va durar poc. Va deixar el fred escandinau per a tornar a l’Alt Empordà. Sens dubte, el migcampista va ser un dels motius de pes del play-off del Figueres la temporada passada.

Marcel Serramitja Taberner és el germà petit. Té només 20 anys i juga de davanter. És propietat del Girona, que l’ha cedit aquesta temporada a l’Olot. Fa pocs mesos, va signar una temporada espectacular amb el filial gironí, marcant 15 gols a Primera Catalana. Substituir a Carlos no és fàcil, però ningú li pot negar al jove golejador el seu olfacte.

I és que hi ha molt talent a la Cellera de Ter, poble originari de tots dos. Uns 60 quilòmetres dirección nord-est, ho podrán comprobar. Qui guanyarà el dissabte a Figueres? És el de menys, ja que, com hem dit, aquest cara a cara entre germans ja és una victòria.