Sellarès: El retorn més esperat

Corria el minut 55 de partit i el municipal de El Morell es fonia en aplaudiments a Marc Sellarès. Després de mesos de baixa per un càncer testicular, reapareixia a un terreny de joc. Ho feia amb la samarreta del CD Morell. L’equip es trobava empatant a zero amb el CF Peralada i buscava alçada i experiència dalt. Pallarès considerava que era el moment de Sellarès

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Marc Sellarès ha tornat / FOTO: M.S.
Marc Sellarès ha tornat / FOTO: M.S.

Amb llàgrimes als ulls, al final del partit, confessava els seus sentiments. “Ha estat molt emocionant tornar als terrenys de joc. M’he concentrat en el que faig sempre, en estar pensant en les coses de dins del camp i no pensar en res més. Han estat mesos durs”, explicava molt emocionat per poder tornar a jugar a futbol. “Molt content pels companys, per la seva acollida”.

En l’àmbit esportiu, “m’he trobat molt bé, amb ganes de participar. Em fa falta un pèl de ritme per seguir amb la intensitat, ja que el Peralada exigia molta intensitat. Hem falta un pèl de resistència per estar al 100%, però m’he trobat molt a gust. He trepitjat àrea i he trobat xut una ocasió. L’empat potser és el més just”. Sellarès, tot i que n’ha tingut una, no ha pogut reaparèixer amb un gol.

El davanter de 35 anys, explicava el suport que ha rebut aquests mesos. “Tothom m’ha fet costat. Jugadors del mateix Peralada que no coneixia em feliciten i és una passada l’empatia que té la gent, llastimosament per una malaltia que és més present del que voldríem. Donar les gràcies a tothom, i ara ja he fet el debut i passa una etapa més i posar-me cada dia millor per ajudar als companys”.

El CD Morell no passava de l’empat contra el Peralada però el més important, sens dubte, ha estat el retorn d’un dels grans del #futbolcat. Bentornat Sellarès.