Seligrat-Joma, l’analgèsic per la necessitat del Nàstic

El nou cos tècnic grana debuta el proper diumenge a les 12 contra l’Ejea amb l’objectiu de guanyar. El Nàstic està en descens i només ha sumat dues victòries en 13 partits

JORDI MESTRES @jordimestres7
Seligrat i Joma han estat junts a Alcoyano, Sabadell i Nàstic // FOTO: Jordi Echevarria

A situacions crítiques, cops d’efecte. El de Josep Maria Andreu i Sergi Parés ha estat contractat a un entrenador que coneix com ningú el grup 3 de Segona B. Quatre promocions d’ascens avalen la feina d’un Toni Seligrat que va sortir per la porta del darrere a Sabadell. L’entrenador de Torrent i el club grana formen una sinèrgia amb ganes de reivindicar-se després d’uns últims temps bastant tristos per tots dos. La primera oportunitat de veure el Nàstic de Seligrat serà al Nou Estadi el proper diumenge a les 12. Només val la victòria.

I és que el Nàstic es troba en descens directe. Un dels grans pressupostos del grup no ha rendit com s’esperava i està immers al pou. “El projecte d’un entrenador és guanyar”, comentava un Toni Seligrat que afegia el dia de la seva presentació que li agrada “veure als meus, que ara sou vosaltres, seguidors, família i directius contents i per a ser-ho hem de guanyar. Les victòries treuen el millor de tots i això m’encanta”.

L’objectiu està clar, però el camí per aconseguir-lo no tant. Toni Seligrat arriba al Nou Estadi amb una plantilla ja feta i treballa contrarellotge per matissar un equip que es desangra defensivament. Els gols encaixats – 22 en 13 partits – són el principal problema d’un Nàstic de Tarragona molt tou en defensa. La sort de Toni Seligrat serà la de l’equip grana.