Segona derrota del Barça en cinc jornades

Quatre derrotes va encaixarel segon juvenil del Barcelona el passat curs, mentre que ja porta dos en les cinc disputades aquesta temporada. Segueixen invictes Sant Andreu, Girona, Unificació Bellvitge i Prat

Gran victòria del Reus Deportiu / FOTO: CFRDBase
Gran victòria del Reus Deportiu / FOTO: CFRDBase

Sensacional inici de temporada de Sant Andreu, Girona, Unificació Bellvitge i Prat (un partit menys) a la Lliga Nacional Juvenil quan només s’han disputat cinc jornades. A falta de disputar-se els dos partits a Sitges i Mollet per la inoportuna pluja, el Sant Andreu de Rubén Garcia segueix intractable al capdavant de la categoria desprès imposar-se, per la mínima, a Can Torelló. Gol important de Brian, al minut 89, que deixa als quadribarrats amb tres punts de renda sobre Damm i Reus Deportiu.

Els cervesers van caure en el Mpal. Can Aranyo-Agapito López per la mínima, en la que és la primera victòria dels locals aquesta temporada. Aplaudiment pels de Dani Garcia amb dos gols de Javi Navarro per portar-se tres punts d’or. També van guanyar els roig-i-negres de José María Salvadó. Sensacional treball que va superar als de García Pimienta amb una diana clau del Pichichi (atenció a aquest jove davanter), Raúl López. Els blaugrana porten encaixades dues derrotes en cinc jornades mentre en el passat exercici van acumular quatre en el total del campionat.

Quatre triomfs locals, dos empats, una victòria visitant i dos partits ajornats va ser el balanç final d’un altre cap de setmana en el qual la Unificació Bellvitge de Raúl Paje se surt -2 victòries i 3 empats- igual que la E.F.Gironés-Sàbat amb gol definitiu de Josep Vergara pels de Mario Fernández.

Mollet-Espanyol B i Blanca-Subur-Prat completaran la jornada en aquests pròxims dies.