Segon pas obligat per a pujar a la Lliga Elit

Argentona-At Sant Just i Martinenc-San Joan At Montcada jugaran aquest cap de setmana la segona trobada de la primera eliminatòria per l’ascens a la Lliga Elit

La golejada (4-1) del Sant Joan At. Montcada enfront del Martinenc va ser el resultat més sorprenent de la jornada // FOTO: S.J.A,.M
La golejada (4-1) del Sant Joan At. Montcada enfront del Martinenc va ser el resultat més sorprenent de la jornada // FOTO: S.J.A,.M

L’empat a zero entre At. Sant Just i Argentona i el 4-1 del San Joan At. Montcada al Martinenc en el primer partit d’aquesta primera eliminatòria diu molt, però, tot i això, per descomptat, no ho diu tot. L’empat entre els del Baix Llobregat i els del Maresme mantenen obertes totes les possibilitats; segur que el geni dels ‘diables vermells’ del Guinardó segur que obligarà al màxim esforç als barcelonins.

En qualsevol cas, la ZEM Raül Paloma de Montcada viurà un interessant partit de tornada (dissabte 1, 18 hores); d’altra banda el Municipal del Guinardó, per part seva, acollirà el segon assalt (diumenge 2, 18 hores), respectivament.

PAS PREVI A LA LLIGA ELIT

Els dos guanyadors d’aquest primer creui hauran de superar un segon round per a poder entrar en la segona edició de la Lliga Elit, però primer està aquest cap de setmana. Interessant pols a les banquetes amb la presència de Rafa Garro (Argentona) i Marc Cabestany (At Sant Just), d’una banda, i Toni Carrillo (Martinenc) i Dani Sánchez (Sant Joan A. M.), per una altra.

L'Argentona va saber arrencar un empat a zero a la seva visita a Sant Just // FOTO: FC Argentona
L’Argentona va saber arrencar un empat a zero a la seva visita a Sant Just // FOTO: FC Argentona

Recordem que mentre Argentona, At Sant Just i Martinenc es van classificar com a segons dels seus grups de Primera Catalana, el Sant Juan At. Montcada va arribar com a millor tercer dels tres grups.

Curiosa situació entre els 4 participants, ja que el màxim golejador (At Sant Just, 66) va ser incapaç de marcar 1 gol a un Argentona que es va presentar com el segon menys golejat (27). Clar que el Martinenc va arribar també amb immillorables credencials i només va superar una vegada al porter local, David. Això sí, Favio Osorio va anotar una xilena espectacular (12′), el gol de la jornada, però va ser el pitjor que els va poder passar perquè Òscar i Mollejo van capgirar el marcador en sis minuts. I en la segona meitat van sentenciar Musta i el bigolejador Mollejo en nou.